Mljekara Dule
Mljekara Dule

AMER ČAJ

AMER ČAJ
4.88 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

 

 

 

 

 

 

 

 

Biljni i voćni čajevi

AMER-ČAJ d.o.o. je nastao 2007.godine usled reorganizacije firme AMER-PROM d.o.o.
Danas u Vlahovu imamo proizvodne prostore, stručni kadar i modernu proizvodno-tehnološku opremu koja nam pruža mogućnost da budemo konkurentni u proizvodnji biljnih i voćnih čajeva.

 

Amer čaj za lečenje hemoroida

Prirodno blago vašeg zdravlja

 

Proizvođač čajeva

Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava u vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dijetetskih preparata.

Tokom godina smo kvalitet i delotvornost naših proizvoda ispitivali i proveravali sarađujući sa institucijama, kako u zemlji tako i u inostranstvu:

 • Saveznom službom za sortiranje i Biophar institutom koji je vršio naučna istraživanja (citotoksičnost) proizvoda u trajanju od 2 godine
 • VMA (Beograd) - gde se klinički ispituje deletvornost određenih proizvoda
 • Hemijskim i Fatmaceutskim fakultetom
 • Zavodom za Farmaciju iz Beograda

Poslujemo po standardima ISO 9001 i HACCP sistemu

Proizvode iz našeg proizvodnog programa distribuiramo po apotekama na celoj teritoriji Srbije, izvozimo u zemlje u okruženju, na zapadno-evropsko tržište (Austrija, Švedska, Holandija…), u SAD.
Program Premium čajeva možete nabaviti kako u apotekama, tako i u bolje snabdevenim prodavnicama mešovite robe i radnjama zdrave hrane.

 

NAŠ PROIZVODI PROGRAM

 • Dijetetski preparati - Amerovog proizvodnog programa
 • Dodaci ishrani iz uvoza koje distribuiramo pod našim imenom
 • Premium čajevi
 • Aromatični čajevi
 • Lisnato-cvetni čajevi
 • Namenski čajevi

 

Amer čaj za lečenje hemoroida

Amer čaj za lečenje hemoroida se koristi kod akutnih upala hemoroida, u fazi bola i krvarenja i dugotrajnih upala hemoroida.

VAŠ ŽIVOT UČINITE BOLJIM SA AMER ČAJEM

AMER ČAJ je nezamenljiv i dokazan preparat u lečenju 

 • Spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida
 • Akutne i hronične upale mokraćnih kanala - Esherichia coli
 • Bubrega
 • Bešike
 • Prostate
 • Za izbacivanje taloga iz mokraćnih kanala i bubrega

Amer Čaj deluje tako što umanjuje pritisak usled kog nastaju hemoroidi, smanjue napetost u toj regiji, što za posledicu ima da umiri bol, svrab i peckanje. 

Amer Čaj je potpuno prirodan preparat i nema vremenskih i količinskih ograničenja u konzumiranju.

ON LINE KUPOVINA

 

Amer čaj za ešerihiju

Amer čaj za ešerihiju se koristi kod infekcija mokraćnih puteva(E. coli) i preventivnu zaštitu organizma.

 

Amer čaj za prostatu

Amer čaj za prostatu se koristi kod problema prostate, upala bubrega i prostate, otežanog mokrenja i prisustva mase bakterija u mokraći.

 

Koren belog sleza

Koren Belog sleza se naročito pokazao kao delotvoran protiv upala organa za disanje i ždrela, respirativnih problema i kašlja (suvog i nadražajnog), problema sa organiam za varenje i protiv raznih kožnih bolesti.

 

Čaj od borovnice

Čaj od borovnice sa Amer čajem je antioksidant i preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese. Blagotvoran je kod povraćanja, proliva, grčeva u organima za varenje, nedostatka apetita, kašlja i šećerne bolesti. Ublažava upalu hemoroida, mokraćnih kanala i bešike. Koristan je i osobama koje često umaraju oči, jer čuva očnu mrežinjaču.

amer_caj_borovnica

 

Čaj od brusnice

Čaj od brusnice sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čajem i deluje kao prirodni antibiotik. Plod brusnice dokazano ostvaruje povoljan uticaj kod urinarnih infekcija i prisustva bakterija u mokraći. Ovaj atioksidant je bogat bioflavonoidima. Dobar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide. Koristi se u prevenciji i lečenju svih vrsta bakterija urinarnog trakta (Escherichia coli), upale hemoroida i prostate. Podstiče izbacivanje kamenčića i peska iz bubrega.

Doprinosi boljem varenju, normalizuje rad digestivnog trakta, blagotvoran je u preventivi i lečenju gonoreje, artritisa, reumatizma, dijabetesa, dijareje, infekcije kože, očiju, polnih organa, protiv gljivica, bolesti jetre, upale grla, prehlade, kašlja, poremecaja u kardio-vaskularnom sistemu.

 

Čaj od hibiskusa

Čaj od hibiskusa sa Amer čajem je prirodan izvor vitamina C, aminokiselina i gvožđa, što podstiče jačanje imuniteta. Podstiče jačanje imuniteta, i poboljšanje opšteg stanja organizma. Izvanredan je u slučaju prehlade, kašlja, upale grla.

Pomaže kod stomačnih problema, posebno u slučaju zatvora. Ublažava grčeve u stomaku i materici. Služi i kao blag diuretik te se preporučuje bubrežnim i srčanim bolesnicima. Pomaže i kod poremećaja cirkulacije, nesanice, površinskih rana, osvežava dah. Potpomaže detoksikaciju organizma i zaštitu jetre od otrova, ubrzava metabolizm i pospešuje rad štitne žlezde. Snižava krvni pritisak.

 

Čaj za regulisanje telesne mase

Čaj za regulisanje telesne mase potstiče izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma, olakšava varenje i izbacivanje crevnog sadržaja.

amer_caj_za_mrsavljenje

Smiruje nervnu napetost i stvara osećaj sitosti. Koristi se kao stimulator za rad bubrega i organa za varenje, ubrzava metabolizam. Redovnom upotrebom čaja i umerenim korigovanjem navika življena ublažavaju se uzroci viška kilograma.

 

Čaj od jagode

Čaj od jagode sa Amer čajem ima osvežavajuć ukus i miris šumske jagode i garantuje dobro raspoloženje. Služi za uživanje i preventivu bakterijskih infekcija i upalnih procesa. Ostvaruje pozitivan uticaj protiv zatvora i tegoba koje se nazivaju "lenja creva", pospešuje lečenje reumatizma, jetre, anemije, nervoze, uspešno otklanja simptome prolećnog umora, čisti organizam (krv, jetru, bubrege), neguje kožu lica i tela i umiruje nervni sistem.

 

Čaj od kamilice

Čaj od kamilice sa Amer čajem ima preventivno dejstvo na bakterijske infekcije i upalne procese. Pospješuje probavu, snižava temperaturu, ublažava bol, smiruje grčeve, smanjuje osipe i pomaže kod svih bolova u trbuhu. Ukapavanjem u oko ili vlažnim oblogama pomaže u slučaju infekcije oka. Takođe je vrlo delotvoran za smirenje. 

 

Čaj od kantariona

Čaj od kantariona sa Amer čajem sadrži 60% kantariona i 40% Amer čaja.

 

Čaj od koprive

Čaj od koprive sa Amer čajem blagotvorno deluje na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, pročišćavanje krvi, kožu i akne. Blagotvorno deluje na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, pročišćavanje krvi, kožu, akne, infekcije usta i desni, upale mokraćnih puteva, bakterijskih infekcija i drugih upalnih procesa.

 

Čaj od majčine dušice

Čaj od majčine dušice sa Amer čajem je antioksidant, blagotvorno deluje na organe za disanje i varenje, nervni sistem i bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Čaj od nane

Čaj od nane sa Amer čajem normalizuje funkcije jetre i žuči. Ublažava menstrualne tegobe, upale sluzokože u ustima i nakupljanja katara u gornjem delu disajnih puteva, neprijatnog zadaha i bolesti desni i zuba. Opušta bronhije i olakšava tegobe kod astme.

amer_caj_nana

Preporučuje se protiv nesanice. Deluje smirujuće, okrepljujuće i vraća snagu. Utiče na regulaciju ubrzanog srčanog rada.

 

Čaj od šumskog voća

Čaj od šumskog voća sa Amer čajem je antioksidant i bogat izvor vitamina. Preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese.

Sadrži plodove šumskog voća, divlju jabuku, borovnicu, šipak, divlju kupinu, zovu i amer čaj.

 

Rtanjski čaj

Rtanjski čaj sa Amer čajem blagotvorno deluje na poboljšanje opšteg stanja organizma uz antiseptički i afrodizijački efekat. Deluje na organe za varenje i upale disajnih organa (bronhitis, astma, kašalj i upale disajnih organa kod dece i starijih osoba).

amer_caj_rtanjski

Ostvaruje povoljan uticaj kod problema sa bakterijskim infekcijama urinarnog trakta, upale hemoroida i prostate.

 

Uvin čaj

Uvin čaj sa Amer čajem blagotvorno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese prostate, organe za mokrenje, proliv i šećernu bolest. Pomaže kod izbacivanja peska i sitnih kamenčića iz bubrega.

 

Čaj od žalfije

Čaj od žalfije sa Amer čajem se koristi kao antioksidant, blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje, organe za disanje i varenje, bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Zeleni čaj

Zeleni čaj sa Amer čajem je antioksidant koji blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje i ostvaruje povoljan uticaj kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa smanjujući oštećenja ćelija pod dejstvom virusa.

amer_caj_zeleni

Sprečava razvoj ateroskleroze (začepljenja krvnih sudova) i srčanih oboljenja, ubrzava metabolizam i sagorevanje masti. Takođe, snižava nivo holesterola i sprečava razvoj karijesa. Redovnom upotrebom sprečava se razvoj malignih ćelija.

Mapa

Akcije