Mljekara Dule
Mljekara Dule

AMER ČAJ

AMER ČAJ
4.25 zvezdica od 16 glasova

Kontakt

Biljni i voćni čajevi

AMER-ČAJ d.o.o. je nastao 2007.godine usled reorganizacije firme AMER-PROM d.o.o.
Danas u Vlahovu imamo proizvodne prostore, stručni kadar i modernu proizvodno-tehnološku opremu koja nam pruža mogućnost da budemo konkurentni u proizvodnji biljnih i voćnih čajeva.

 

Amer čaj za lečenje hemoroida

Prirodno blago vašeg zdravlja

 

Proizvođač čajeva

Kvalitet i delotvornost naših proizvoda nas već godinama svrstava u vodeće proizvođače čajeva, dodataka ishrani i dijetetskih preparata.

Tokom godina smo kvalitet i delotvornost naših proizvoda ispitivali i proveravali sarađujući sa institucijama, kako u zemlji tako i u inostranstvu:

 • Saveznom službom za sortiranje i Biophar institutom koji je vršio naučna istraživanja (citotoksičnost) proizvoda u trajanju od 2 godine
 • VMA (Beograd) - gde se klinički ispituje deletvornost određenih proizvoda
 • Hemijskim i Fatmaceutskim fakultetom
 • Zavodom za Farmaciju iz Beograda

Poslujemo po standardima ISO 9001 i HACCP sistemu

Proizvode iz našeg proizvodnog programa distribuiramo po apotekama na celoj teritoriji Srbije, izvozimo u zemlje u okruženju, na zapadno-evropsko tržište (Austrija, Švedska, Holandija…), u SAD.
Program Premium čajeva možete nabaviti kako u apotekama, tako i u bolje snabdevenim prodavnicama mešovite robe i radnjama zdrave hrane.

 

PROIZVODI PROGRAM

 • Dijetetski preparati - Amerovog proizvodnog programa
 • Dodaci ishrani iz uvoza koje distribuiramo pod našim imenom
 • Premium čajevi
 • Aromatični čajevi
 • Lisnato-cvetni čajevi
 • Namenski čajevi

 

Proizvodi:
Amer čaj za lečenje hemoroida
Amer čaj za ešerihiju
Amer čaj za prostatu
Koren belog sleza
Čaj od borovnice
Čaj od brusnice
Čaj od hibiskusa
Čaj za regulisanje telesne mase
Čaj od jagode
Čaj od kamilice
Čaj od kantariona
Čaj od koprive
Čaj od majčine dušice
Čaj od nane
Čaj od šumskog voća
Rtanjski čaj
Uvin čaj
Čaj od žalfije
Zeleni čaj

 

Amer čaj za lečenje hemoroida

Amer čaj za lečenje hemoroida se koristi kod akutnih upala hemoroida, u fazi bola i krvarenja i dugotrajnih upala hemoroida.

VAŠ ŽIVOT UČINITE BOLJIM SA AMER ČAJEM

AMER ČAJ je nezamenljiv i dokazan preparat u lečenju 

 • Spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida
 • Akutne i hronične upale mokraćnih kanala - Esherichia coli
 • Bubrega
 • Bešike
 • Prostate
 • Za izbacivanje taloga iz mokraćnih kanala i bubrega

Amer Čaj deluje tako što umanjuje pritisak usled kog nastaju hemoroidi, smanjue napetost u toj regiji, što za posledicu ima da umiri bol, svrab i peckanje. 

Amer Čaj je potpuno prirodan preparat i nema vremenskih i količinskih ograničenja u konzumiranju.

ON LINE KUPOVINA

 

Amer čaj za ešerihiju

Amer čaj za ešerihiju se koristi kod infekcija mokraćnih puteva(E. coli) i preventivnu zaštitu organizma.

 

Amer čaj za prostatu

Amer čaj za prostatu se koristi kod problema prostate, upala bubrega i prostate, otežanog mokrenja i prisustva mase bakterija u mokraći.

 

Koren belog sleza

Koren Belog sleza se naročito pokazao kao delotvoran protiv upala organa za disanje i ždrela, respirativnih problema i kašlja (suvog i nadražajnog), problema sa organiam za varenje i protiv raznih kožnih bolesti.

 

Čaj od borovnice

Čaj od borovnice sa Amer čajem je antioksidant i preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese. Blagotvoran je kod povraćanja, proliva, grčeva u organima za varenje, nedostatka apetita, kašlja i šećerne bolesti. Ublažava upalu hemoroida, mokraćnih kanala i bešike. Koristan je i osobama koje često umaraju oči, jer čuva očnu mrežinjaču.

amer_caj_borovnica

 

Čaj od brusnice

Čaj od brusnice sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čajem i deluje kao prirodni antibiotik. Plod brusnice dokazano ostvaruje povoljan uticaj kod urinarnih infekcija i prisustva bakterija u mokraći. Ovaj atioksidant je bogat bioflavonoidima. Dobar je u borbi protiv bakterije "helicobacter pylory" i gljivice kandide. Koristi se u prevenciji i lečenju svih vrsta bakterija urinarnog trakta (Escherichia coli), upale hemoroida i prostate. Podstiče izbacivanje kamenčića i peska iz bubrega.

Doprinosi boljem varenju, normalizuje rad digestivnog trakta, blagotvoran je u preventivi i lečenju gonoreje, artritisa, reumatizma, dijabetesa, dijareje, infekcije kože, očiju, polnih organa, protiv gljivica, bolesti jetre, upale grla, prehlade, kašlja, poremecaja u kardio-vaskularnom sistemu.

 

Čaj od hibiskusa

Čaj od hibiskusa sa Amer čajem je prirodan izvor vitamina C, aminokiselina i gvožđa, što podstiče jačanje imuniteta. Podstiče jačanje imuniteta, i poboljšanje opšteg stanja organizma. Izvanredan je u slučaju prehlade, kašlja, upale grla.

Pomaže kod stomačnih problema, posebno u slučaju zatvora. Ublažava grčeve u stomaku i materici. Služi i kao blag diuretik te se preporučuje bubrežnim i srčanim bolesnicima. Pomaže i kod poremećaja cirkulacije, nesanice, površinskih rana, osvežava dah. Potpomaže detoksikaciju organizma i zaštitu jetre od otrova, ubrzava metabolizm i pospešuje rad štitne žlezde. Snižava krvni pritisak.

 

Čaj za regulisanje telesne mase

Čaj za regulisanje telesne mase potstiče izbacivanje suvišne vode i toksina iz organizma, olakšava varenje i izbacivanje crevnog sadržaja.

amer_caj_za_mrsavljenje

Smiruje nervnu napetost i stvara osećaj sitosti. Koristi se kao stimulator za rad bubrega i organa za varenje, ubrzava metabolizam. Redovnom upotrebom čaja i umerenim korigovanjem navika življena ublažavaju se uzroci viška kilograma.

 

Čaj od jagode

Čaj od jagode sa Amer čajem ima osvežavajuć ukus i miris šumske jagode i garantuje dobro raspoloženje. Služi za uživanje i preventivu bakterijskih infekcija i upalnih procesa. Ostvaruje pozitivan uticaj protiv zatvora i tegoba koje se nazivaju "lenja creva", pospešuje lečenje reumatizma, jetre, anemije, nervoze, uspešno otklanja simptome prolećnog umora, čisti organizam (krv, jetru, bubrege), neguje kožu lica i tela i umiruje nervni sistem.

 

Čaj od kamilice

Čaj od kamilice sa Amer čajem ima preventivno dejstvo na bakterijske infekcije i upalne procese. Pospješuje probavu, snižava temperaturu, ublažava bol, smiruje grčeve, smanjuje osipe i pomaže kod svih bolova u trbuhu. Ukapavanjem u oko ili vlažnim oblogama pomaže u slučaju infekcije oka. Takođe je vrlo delotvoran za smirenje. 

 

Čaj od kantariona

Čaj od kantariona sa Amer čajem sadrži 60% kantariona i 40% Amer čaja.

 

Čaj od koprive

Čaj od koprive sa Amer čajem blagotvorno deluje na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, pročišćavanje krvi, kožu i akne. Blagotvorno deluje na povećanje broja crvenih krvnih zrnaca, pročišćavanje krvi, kožu, akne, infekcije usta i desni, upale mokraćnih puteva, bakterijskih infekcija i drugih upalnih procesa.

 

Čaj od majčine dušice

Čaj od majčine dušice sa Amer čajem je antioksidant, blagotvorno deluje na organe za disanje i varenje, nervni sistem i bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Čaj od nane

Čaj od nane sa Amer čajem normalizuje funkcije jetre i žuči. Ublažava menstrualne tegobe, upale sluzokože u ustima i nakupljanja katara u gornjem delu disajnih puteva, neprijatnog zadaha i bolesti desni i zuba. Opušta bronhije i olakšava tegobe kod astme.

amer_caj_nana

Preporučuje se protiv nesanice. Deluje smirujuće, okrepljujuće i vraća snagu. Utiče na regulaciju ubrzanog srčanog rada.

 

Čaj od šumskog voća

Čaj od šumskog voća sa Amer čajem je antioksidant i bogat izvor vitamina. Preventivno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese.

Sadrži plodove šumskog voća, divlju jabuku, borovnicu, šipak, divlju kupinu, zovu i amer čaj.

 

Rtanjski čaj

Rtanjski čaj sa Amer čajem blagotvorno deluje na poboljšanje opšteg stanja organizma uz antiseptički i afrodizijački efekat. Deluje na organe za varenje i upale disajnih organa (bronhitis, astma, kašalj i upale disajnih organa kod dece i starijih osoba).

amer_caj_rtanjski

Ostvaruje povoljan uticaj kod problema sa bakterijskim infekcijama urinarnog trakta, upale hemoroida i prostate.

 

Uvin čaj

Uvin čaj sa Amer čajem blagotvorno deluje na bakterijske infekcije i upalne procese prostate, organe za mokrenje, proliv i šećernu bolest. Pomaže kod izbacivanja peska i sitnih kamenčića iz bubrega.

 

Čaj od žalfije

Čaj od žalfije sa Amer čajem se koristi kao antioksidant, blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje, organe za disanje i varenje, bakterijske infekcije i upalne procese.

 

Zeleni čaj

Zeleni čaj sa Amer čajem je antioksidant koji blagotvorno deluje na centralni nervni sistem, dobro raspoloženje i ostvaruje povoljan uticaj kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa smanjujući oštećenja ćelija pod dejstvom virusa.

amer_caj_zeleni

Sprečava razvoj ateroskleroze (začepljenja krvnih sudova) i srčanih oboljenja, ubrzava metabolizam i sagorevanje masti. Takođe, snižava nivo holesterola i sprečava razvoj karijesa. Redovnom upotrebom sprečava se razvoj malignih ćelija.

Mapa