Mljekara Dule
Mljekara Dule

COMTRADE IT SOLUTIONS AND SERVICES (ITSS)

COMTRADE IT SOLUTIONS AND SERVICES (ITSS)
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Projektovanje, razvoj i implementacija IT rešenja

ComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd

 

O NAMA

Kompanija ComTrade IT Solutions and Services (ITSS) nastala je 2001. godine iz ComTrade grupacije kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu. U početku bila je poznata pod nazivom Spinnaker New Technologies, a današnji oblik i naziv kompanija je dobila 2009. godine, kada su nazivi svih softverskih kompanija unutar ComTrade sistema standardizovani da bi se maksimalno istakle kompetencije i iskoristila snaga ComTrade brenda.

 

DEO GLOBALNE INFORMATIČKE GRUPACIJE


Sa kompanijama u direktnom vlasništvu u 11 država Evrope i Severne Amerike i prodajnim kancelarijama na brojnim drugim tržištima, ComTrade Grupacija je međunarodna korporacija u punom smislu reči. Od 1500 zaposlenih u celom sistemu, prisutno je preko 1000 softverskih inženjera (od kojih 350 pod okriljem ITSS Srbija). Sinergija između različitih delova ComTrade sistema omogućava kompaniji ComTrade ITSS da svojim klijentima pruži sveobuhvatnu uslugu koja pokriva oblasti hardvera, softvera, kao i područje sistemskih integracija.

KLIJENT U FOKUSU

Softverska rešenja i IT usluge koje ComTrade ITSS pruža nisu univerzalne prirode, već su pažljivo prilagođena konkretnim potrebama poslovne organizacije koja će ih u praksi koristiti. Kao što ne postoje dva identična poslovna sistema, tako ne postoje ni dva identična informaciona sistema. Jedini način da se postigne traženi nivo interakcije sa potrebama klijenta leži u konstantnoj, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Naš posao je da zahteve svojih klijenata prevedemo na jezik informacionih tehnologija i pronađemo jedinstvena rešenja upravo za njih.

SAMO REZULTATI SE BROJE

ComTrade ITSS u dogovoru sa klijentom deli razvojni proces na faze koje imaju jasno definisane ciljeve, rokove i rezultate. Ovaj koncept stimuliše efikasnost same kompanije, a klijentima daje dodatnu prednost olakšanog planiranja finasijskih sredstava. Takođe, usluge analize postojećeg stanja i pripreme predloga projekta su besplatne.

IT REŠENJA

Projektovanje, razvoj i implementacija poslovnih rešenja je osnovna delatnost ComTrade-a, a do sada je uspešno realizovan veliki broj projekata za organizacije iz gotovo svih oblasti. Neka od rešenja su razvijena specifično po zahtevu klijenta, dok su druga primenljiva u različitim kontekstima, ali zajednička crta svih ComTrade rešenja je njihova prilagodljivost realnim zahtevima poslovnog okruženja. Najvažniji resurs koji ComTrade ima na raspolaganju su svakako iskusni softverski inženjeri, koji su u stanju da razviju rešenja po principuključ u ruke“.

Lokalno razvijena rešenja

Razumevanje softverske arhitekture, poslovnih potreba klijenta i najnovijih standarda na polju razvoja softvera u svetu dozvoljavaju našim projektnim timovima da ponude visoko kvalitetna IT rešenja, koja je moguće integrisati sa softverskim proizvodima bilo kog svetskog proizvođača. Klijenti mogu da računaju na svetski nivo kvaliteta, ali i da uživaju u svim prednostima saradnje sa lokalnom kompanijom.

Partnerska rešenja

Pored usluga razvoja sopstvenih rešenja, ComTrade poseduje impresivne kompetence i u oblasti implementacije i individualizacije poslovnog softvera velikih svetskih firmi. Dugogodišnje  partnerstvo sa globalnim liderima softverske industrije rezultiralo je velikom količinom akumuliranog znanja, koje inženjeri ComTrade ITSS-a sprovode u praksu u direktnoj saradnji s klijentom. To znači da softverski sistemi koje ComTrade implementira mogu da se prilagode realnoj situaciji na terenu i naprave razliku u svakodnevnom poslovanju.

ComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd Oracle certified partner siebel cutomer relationship managementComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd Microsoft Gold certified partnerComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd Fujitsu

ComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd EMC Velocitz solution provider programComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd HPComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd Cisco premier partner

ComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd IBM Premier Business PartnerComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd wmwareComTrade IT Solutions and Services (ITSS) Beograd TIBCO Partner

Mapa