Mljekara Dule
Mljekara Dule

DEX DOO NOVI BEOGRAD

DEX DOO NOVI BEOGRAD
4 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

 

 

 

 

 

 

Merna tehnika, merni instrumenti, korporativna bezbednost

Dex doo Mera tehnika, merni instrumenti, korporativna bezbednost

 

Firma Dex je osnovana 1992. godine i sve ove godine uspešno posluje. 
Dex pripada klasi malih i srednjih preduzeća sa fleksibilnom organizacionom formom baziranoj na savremenim konceptima upravljanja - konceptu projektnog menadžmenta. 

Kolektiv firme čini grupa poslovnih profesionalaca koji su znanja sticali u državnim institucijama i velikim privrednim privatnim sistemima.

Firma Dex je spremna da Vam pruži usluge iz sledećih oblasti:

 • Inženjerski konsalting iz domena merne tehnike i mernih instrumenata 
 • Konsalting u implementaciji projekata iz domena bezbednosti Organizacija - korporativne bezbednosti
 • Inženjerski konsalting u implementaciji projekata iz domena investiranja

 

Merni instrumenti

Nudimo vrlo širok spektar mernih instrumenata različitih proizvođača. Nismo fokusirani samo na opremu jednog proizvođača, već na osnovu višegodišnjeg iskustva, nudimo optimalna rešenja (kombinacije opreme različitih proizvođača) koja će u potpunosti zadovoljiti zahteve korisnika.

Obezbeđujemo kompletan tehnički konsalting u oblasti telekomunikacionih mernih instrumenata, OE mernih instrumenata i instrumenata opšte namene uz punu hardversku i softversku podršku.

Specijalizovani smo za nabavku teško dobavljivih specijalnih uređaja i modula.

Dex doo Mera tehnika, merni instrumenti, korporativna bezbednost

 

Korporativna bezbednost

Efikasan sistem korporativne bezbednosti štiti biznis od svih agresivnih delovanja, formira platformu za donošenje važnih upravljačkih odluka povezanih sa novim partnerima i skupim projektima, obezbeđuje top menadžment poverljivim informacijama i formira biznis-procese, na način koji onemogućava oticanje informacija.

Korporativna bezbednost je:

 • Režim zaštite poverljivih informacija
 • Rad sa saradnicima u cilju sprečavanja negativnih pojava
 • Unutrašnja kontraobaveštajna delatnost
 • Ekonomska bezbednost
 • Istraživanje signala i činjenica koje ukazuju na ugrožavanje bezbednosti
 • Informaciono-analitički rad u interesu poslovanja i bezbednosti
 • Tehnička i fizička zaštita ličnosti i imovine

 

Dex doo Upravljanje projektima

 

Upravljanje projektima

U svetu je odavno poznato da upravljanje projektima daje bolje rezultate od klasičnog upravljanja. Metodologija upravljanja projektima je postala standard upravljanja u mnogim organizacijama i primenjuje se u ovoj ili onoj meru u svim relevantnim kompanijama.
  
Razlika između projekata i biznis-procesa povlači za sobom razlike u upravljanju što se manifestuje u različitim zahtevima koji se postavljaju pred funkcionalnog i projektnog menadžera. 

I dok funkcionalni menadžer odgovara za podršku tekućeg stanja, kao glavni zadatak ima optimizaciju rada svog odeljenja a kompentencije su mu usko vezane za jednu oblast, dotle projektni menadžer odgovara za realizaciju planiranih projekata, glavni zadatak mu je rešavanje nastalih konflikata a kompetencije se kreću od funkcionalnih do upravljačkih komponenti menadžmenta.

U sklupu realizacije investicionih projekata, firma Dex pruža sledeće usluge:

 • Inženjerski konsalting – izradu studija mogućnosti, posebnih studija i fizibiliti studija
 • Inženjering – izrada idejnog i glavnog projekta
 • Upravljanje projektima

Servisne usluge (opravka i kalibracija)

Servisiranje se vrši u garantnom i vangarantnom roku za sve instrumente koje isporučimo našim korisnicima, a imamo i višegodišnje iskustvo i ugovore o servisiranju instrumenata većine velikih proizvođača mernih instrumenata koji su prisutni na našem tržištu.

Specijalizovani smo za nabavku teško dobavljivih rezervnih delova, specijalnih uređaja i modula za opremu kojoj je istekla podrška proizvođača.

Kalibraciju organizujemo u nekoj od akreditovanih metroloških laboratorija u Srbiji ili bilo gde u svetu, prema zahtevu korisnika.

Mapa