Mljekara Dule
Mljekara Dule

ELIXIR NATURA DOO

ELIXIR NATURA DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Osvežavajući gazirani i negazirani napici, proizvodnja osvežavajućih bezalkoholnih pića

 "Elixir-Natura" je kompanija koja se predstavila na tržištu osvežavajućih bezalkoholnih pića sa proizvodima koji su napravljeni od visokokvalitetnih sirovina u saradnji sa vodećim multinacionalnim kompanijama u ovoj industriji.

Feshta i Feshta Fresh su nezaobilazni napici za sve velike i male fešte i ispunjavaju očekivanja svih korisnika koji žele odličan kvalitet po prihvatljivoj ceni. Uz Feshta napitke i svaka nenajavljena poseta pretvara se u pravu feštu.

Pehar voćni napitak zbog svoje ekonomičnosti, praktične ambalaže i kvalitetnih svojstava predstavlja svakodnevni izvor hidratacije, energije i osveženja, lako dostupan u svakoj prilici i na svakom mestu.


Proizvodi "Elixir Nature" su prijatan izbor za osveženje u svakoj prilici.

PROIZVODI


FESHTA Osvežavajući gazirani napici

 

Elixir Natura doo Feshta osvezavajuci gazirani napici

Elixir Natura doo Feshta colaElixir Natura doo Feshta corangeElixir Natura doo Feshta exotica

Feshta je gazirani napitak proizveden od najkvalitetnijih sirovina koje čine šećer izuzetnog kvaliteta, voćne arome i zdravstveno ispravna voda iz sopstvenog bunara sa najsavremenijom tehnološkom pripremom pre procesa gaziranja.Na tržištu Feshta se nalazi od 2010 godine. Elixir Natura, za predstojeću sezonu pored postojećih ukusa i nove ambalaže sa novim etiketama, Feshta cole, orange i exotica, pripremila je  i nove ukuse lemonade i pink grapefruit. Celokupan proizvodni program Feshte puni se u plastične ambalaže od 2 i 0,5l.

Elixir Natura doo Feshta pink grapefruitElixir Natura doo Feshta osvezavajuci gazirani napiciElixir Natura doo Feshta pink lemonadePEHAR Osvežavajući negazirani napici

 

Elixir Natura doo Pehar osvezavajuci negazirani napici

Elixir Natura doo Pehar vocni napitakElixir Natura doo Pehar breskvaElixir Natura doo Pehar orange

Elixir Natura doo Pehar MultivitaminElixir Natura doo Pehar AnanasElixir Natura doo Pehar Orange

Kada osetimo žeđ, to je znak da smo već dehidrirali! Čak i kada smo gladni, telu nedostaje  tečnosti i organizmu je potreban napitak kojim bi zadovoljio svoju potrebu. Elixir Natura preporučuje izuzetan voćni napitakPehar Multivitamin kojeg čine 12% mešavine od 9 vrsta voćnih sokova i kompleks od 10 najvažnijih vitamina. Ovaj napitak je poseban jer je sačinjen od brojnih voćnih varijacija i zbog toga ga karakteriše izuzetna  voćna svežina koja je jednaka neopisivom užitku kada Peharom gasite žeđ.

 Elixir Natura doo Pehar narandža čokolada i Pehar jagoda bananaFESHTA FRESH Osvežavajući negazirani napici

 

Elixir Natura doo Feshta Fresh osvežavajuči negazirani napici
Feshta fresh je pravo osveženje, mnoštvo voćnih boja i ukusa koje dolaze iz kompanije Elixir Natura! Feshta fresh je negazirani bezalkoholni napitak koji se pridužuje robnoj marki Feshta koja se do sada mogla kupiti na tržištu samo kao gazirani napitak. Feshta fresh negazirani napici nalaze se u prodaji sa ukusima limunade, breskve, šumskog voća, ananasa i borovnice. Pakovanje je prilagođeno zahtevima tržišta, što znači da ovaj napitak može se naći u prodaji u ambalaži od 2l.

Elixir Natura doo Feshta Fresh osvežavajuči negazirani napici limunada, šumsko voće, borovnica, ananas, breskva

Mapa