Mljekara Dule
Mljekara Dule

FLUIDI SOKOVI

FLUIDI SOKOVI
3 zvezdica od 9 glasova

Kontakt

Proizvodnja gaziranih i negaziranih sokova

Fluidi doo Jaffa Championu voćni sokovi

 

O NAMA

FLUIDI DOO je počeo sa radom u septembru 1994. godine, sa proizvodnjom sokova Extra u plastičnoj ambalaži od 1,5l, koji je uspešno plasirao uglavnom na domaćem tržištu. Sa sve većim zahtevima FLUIDI DOO je povaćao svoje kapacitete uvođenjem moderne tehnologije. Tako je 1997. godine pokrenuta proizvodna linija za osvežavajuća pića u aluminijumskim konzervama od 0,2 l, kao i tehnologija za proizvodnju plastične ambalaže.

Uprkos teškim okolnostima i velikoj konkurenciji, FLUIDI DOO je premašio standarde kvaliteta stvorivši reputacju među svojim klijentima i proširujući tržište iz dana u dan.

 
Fluidi doo Jaffa Championu voćni sokovi u plastičnoj ambalaži
 

Da FLUIDI DOO ide u korak sa trendom najbolje pokazuju investicije kompanije, kao što su ulaganja 2003. godine za pokretanje proizvodne linije za guste sokove u staklenoj ambalaži od 0,2l. Te godine, potrošači su imali priliku da probaju proizvode “Jaffa Champion” i njihov kvalitet su pozdravili domaći potrošači, a privukli su pažnju i stranim potrošačima. U kraatkom vremenskom periodu brend “Jaffa Champion” bio je dostupan u čuveim kafićima u Švajcarskoj, gde su bili vrlo dobro prihvaćeni. Istovremeno proiyvodi “Jaffa Champion” predstaljeni su i na makedonsko i albansko tržište, a nedavno su prodrli i na tržšte Engleske, ali se neće tu i zaustaviti, jer će brend “Jaffa Champion” uskoro biti prisutan na mnogim tržištima van naših granica!

U vreme razvoja i ekonomskog napretka 2004. godine, FLUIDI DOO je otvorio novu fabriku u Gnjilanu, gde je pokrenuta najnovija tehnologija za proizvodnju licenciranih RC sokova. Američka kompanija “Royal Crown Cola International” odobrila je licencu za proizvodnju RC Cola i drugih RC brendova i pravo na distribuciju tih proizvoda za Srbiju, Makedoniju, Albaniju i Kosovo. 

Fluidi doo RC Cola

Početkom 2007. godini FLUIDI DOO je dobio sertifikate HACCP i ISO 9001:2000. Namera kompanije FLUIDI DOO za pružanje originalnih i kvalitetnih proizvoda bio je i ostaće jedan od najvažnijih zadataka. 

Fluidi doo Red Rain Energy drink

PROIZVODI:

  • Jaffa Championu voćni sokovi u plastičnoj ambalaži
  • Jaffa Champion voćni sokovi u staklenoj ambalaži
  • Jaffa Champion PLUS
  • Jaffa Champion PLUS AVC
  • RC Cola
  • RC Q
  • Red Rain Energy drink
  • Double Force
  • Fluidi Extra

 

Jaffa Champion voćni sok jabukaJaffa Champion voćni sok orangeJaffa Champion PLUS AVC Cherry juiceFluidi doo RC Q Orange

Mapa