Mljekara Dule
Mljekara Dule

FRIGOTERM KRALJEVCI

FRIGOTERM KRALJEVCI
4.5 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Veljkova 14
  Kraljevci
  22411 Ruma
  Srbija
 • Telefon: +381 22 449 093
 • Telefon: +381 64 1874 293
 • Mobilni: +381 60 087 42 93
 • Mobilni: +381 60 036 15 32
 • Fax: +381 22 449 093
 • Pošalji e-mail

Ugostiteljska oprema

Zanatska radnja FRIGOTERM se bavi proizvodnjom profesionalne rashladne, termičke i neutralne opreme
U našoj ponudi nudimo dizajnersku izradu, izradu po željama kupca i 3D projektovanje lokala, odnosno kompletno idejno rešenje za Vaš lokal.

Naša osnovna delatnost je inženjering, proizvodnja i prodaja profesionalne ugostiteljske opreme koja se koristi u svim granama ugostiteljstva i trgovine, kao što su: pekare, restorani, pečenjare, poslastičarnice, fast- food objekti, barovi, klubovi, trgovinske radnje, mesare, samoposluge, dragstori, mini marketi i drugi objekti.

Naši proizvodi su atestirani, sigurni i bezbedni za rad. Izrađeni su po Evropskim standardima što garantuje kvalitet  i sigurnu upotrebu proizvoda, koji ispunjavaju uslove za prodaju na Evropskom tržištu. Posedujemo sertifikaciju CE o usaglašenosti proizvoda sa zahtevima evropskih direktiva u pogledu bezbednosti.

 • Rashladni uređaji
 • Termički uređaji
 • Neutralna oprema

 

Rashladne vitrine

Rashladne vitrine se koriste za čuvanje mesa, suhomesnatih proizvoda, mleka i mlečnih proizvoda, poslastičarskih proizvoda, salata i priloga.

rashladna_vitrina_frigoterm

Frigoterm izrađuje rashladne vitrine u standardnim veličinama ili po porudžbini, u skladu sa željama kupca i uslovima prostora. Izrađuju se u kombinaciji prohroma, punog drveta, medijapana, plastificiranog lima

Radna temperatura rashladnih vitrina je od 0° do +8°C. Rashladne vitrine imaju mikroprocesorski regulator temperature i otapanja, neonsku i LED rasvetu, prednja lučna ili ravna stakla sa profilima za otvaranje; hladna komora je u donjem delu vitrine.

 

Otvorene rashladne vitrine

Otvorene rashladne vitrine se koriste za čuvanje mleka i mlečnih proizvoda, suhomesnatih proizvoda, voća. 

Frigoterm Kraljevci proizvodi otvorene rashladne vitrine od prohroma ili plastificiranog lima, sa mikroprocesorskim regulatorom temperature i otapanja, čija je radna temperatura od +5°C do + 15°C. 

Otvorene rashladne vitrine imaju demontirajući nosač polica i neonsku ili Led rasvetu.


Rashladni ormani

Rashladni ormani se izrađuju od prohroma ili plastificiranog lima. Imaju mikroprocesorski regulator temperature i otapanja, a radna temperatura im je od -2°C do + 8°C. Rashladni ormani imaju i ventilator za mirno ili prinudno hlađenje, puna ili staklena, krilna ili klizna vrata, neonsku ili Led rasvetu, demontažni nosač polica.

Rashladni ormani se izrađuju u zapreminama od:

 • 400 litara
 • 700 litara
 • 1400 litara
 • 2000 litara

 

Rashladni stolovi

Rashladni stolovi se koriste za čuvanje robe i održavanje njene temperature u pekarama, pizzerijama, caffe barovima, poslastičarnicama, restoranima i drugim ugostiteljskim objektima.

Frigoterm Kraljevci proizvodi rashladne stolove sa vratima, fiokama, grabovima ili policama od prohroma. Rashladni stolovi imaju mikroprocesorski regulator temperature i otapanja, a radna temperatura im je od – 2°C do + 8°C.

 

Rashladne komore

Rashladne komore se koriste za čuvanje: mleka i mlečnih proizvoda, pića, hrane, mesa i suhomesnatih proizvoda, pekarskih i poslastičarskh proizvoda.

Frigoterm Kraljevci proizvodi rashladne komore različitih dimenzija i zapremina u zavisnoti od potreba kupca. Radne temperature rashladnih komora uslovljene su namenom i obuhvataju dva temperaturna opsega: od 0°C do +8°C i od -10°C do -18°C.

 

Ugostiteljski šankovi

Ugostiteljski šankovi se izrađuju u kombinaciji punog drveta, medijapana, univera, stakla, granita, prohroma i plastificiranog lima sa ugrađenom sudoperom, fiokom, kantom za smeće, radnim ili rashladnim delovima.

 

Tople vitrine

Tople vitrine se koriste za čuvanje peciva i pekarskih proizvoda. Izrađuju se u standardnim veličinama ili po porudžbini, u skladu sa željama kupca i uslovima prostora.

Tople vitrine se izrađuju od prohromskog lima, punog drveta, medijapana, plastificiranog lima i univera. Imaju prednja lučna ili ravna stakla sa profilima za otvaranje, toplu ili neutralnu komoru u donjem delu vitrine i neonsku ili led rasvetu. Radna temperatura toplih vitrina je od +20°do +60°C.

 

Tople vitrine za kuvana jela

Tople vitrine za kuvana jela se koriste za održavanje temperature gotovih kuvanih jela. Izrađuju se po porudžbini u zavisnosti od broja gastro posuda, uslova prostora i potrebe i želje kupca.

tople_vitrine_za_kuvana_jela

Tople vitrine za kuvana jela imaju prednja lučna ili ravna stakla, neutralnu komoru, neonsku ili LED rasvetu.  Radna temperatura im je od+20 C do +60 C.

 

Električni roštilji 

Električni roštilji se izrađuju u standardnim dimenzijma: 400x400, 600x400, 700x400, 800x400, 800x500, 1000x500, 1000x600 mm.

Ploča roštilja je od toplovaljanog čelika, debljine 8 – 10 mm.

 

Električne friteze

Električne friteze se izrađuju u standardnim veličinama od 6, 8, 10, 14 L, sa ili bez postolja od prohromskog lima.

 

Palačinkare

Frigoterm Kraljevci proizvodi jednodelne i dvodelne palačinkare sa dve vrste ploča. Ploča može biti gusana ili čelična i montira se po izboru kupca. 

 

Aparat za hot dog

Frigoterm Kraljevci izrađuje aparat za hot dog koji ima snagu ringle od 1500 W i snage šiljka od 300 W.

 

Električna pizza peć

Električna pizza peć se izrađuje od prohroma i plastificiranog lima. U ponudi su jednoetažna i dvoetažna pizza peć. 

Električna pizza peć je snage 5,4 KW i ima vrata od vatrostalnog stakla sa prohromskom oblogom, a unutrašnjost pećnice je osvetljena, što omogućava vizuelno praćenje procesa pečenja.

 

Profesionalni tosteri

Profesionalni tosteri se izrađuju u tri modela, dva jednodelna (manji i veći) i jedan dvodelan. Tosteri su izrađeni od prohromskog lima i gusane ploče.

 

Neutralna oprema 

Neutralna oprema se izrađuje od prohromskog lima. Radni stolovi i viseći elementi se izrađuju se u otvorenoj ili zatvorenoj varijanti u zavisnosti od  namene i potrebe po izboru poručioca.

neutralna_oprema

Sudopere se izrađuju kao jednodelne, dvodelne, trodelne sa ili bez ocednika u zavisnosti od potrebe i namene. Parohvatači se izrađuju kao zidni ili plafonski sa eko filterima po meri i potrebi poručioca.

 

Mesarska oprema

Neophodna svim mesarama mesarska oprema koju proizvodi zanatska radionica Frigoterm obuhvata mesarske panjeve i remove.

Mesarski panjevi imaju PVC ploču debljine 50 ili 100 mm i različite površine panja: 500×500 i 700×500 mm.

Removi se izrađuju od prohromskog lima, kao jednoredni i dvoredni.

 

Pekarska oprema

Pekarska oprema koju proizvodi zanatska radionica Frigoterm obuhvata pekarska kolica i stalaže za hleb. 

pekarska_kolica

Pekarska kolica se izrađuju od prohromskog lima i prohromskog kutijastog profila. Mogu biti jednoredna i dvoredna u standardnim veličinama za pleh 400 x 600 mm i 800 x 600 mm, ili po meri poručioca.

Stalaže za hleb mogu biti otvorenog i zatvorenog tipa sa rasvetom, fiksnim ili štelujućim policama. Izrađuju se  u kombinaciji: puno drvo, prohromski lim, medijapana, univera.

 

Linije za samoposluživanje

Izgled i dužina linija za samoposluživanje se izrađuju prema potrebi i uslovima prostora. 

Linije za samoposluživanje se proizvode od prohromskog lima, a kombinuju se topli, rashladni i neutralni delovi sa delom za pribor i naplatnim pultom.

 

Kante za smeće

Kante za smeće se izrađuju od prohromskog lima ili univera u zavisnosti od potrebe poručioca, ustandardnim dimenzijama 500x500x1200 mm.