Mljekara Dule
Mljekara Dule

KOKOSOVA VODA CHI

KOKOSOVA VODA CHI
4 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Kokosova voda, čokoladno kokosovo mleko

Chi 100% prirodna kokosova voda, sa tropskim voćem, sa ananasom, sa mangom, kokosovo čokoladno mleko,100% natural coconaut water & tropical fruit, & penaple, & mango, Coconaut chocolat milk, , pure coconaut water

Chi Kokosova voda

100 % PRIRODNI PROIZVODI KOKOSOVOG ORAHA

REHIDRATIZUJE I PREPOROĐUJE

Vratite prirodni balans tela Chi Kokosovom vodom.

100 % čist i prirodan, ovaj napitak je bogat kalijumom, i prepun elektrolita koji telo rehidratizuju i čine ga jakim i zdravim.

Vi koji volite južno voće, probajte naš proizvod sa dodatkom ananasa, manga ili tropskog voća, a ukoliko volite čokoladu ili kafu, probajte naše probiotsko Čokoladno kokosovo mleko ili Espreso sa kokosovim, umesto kravljeg mleka.

Ovi proizvodi su potpuno prirodni.

Nikad spravljani iz koncentrata.

Uvek ukusni.

Prošle godine bili smo "Najbrže rastući Brand Kokosove vode".

Chi kokosovo ulje, kokosova voda, kokosovo čokoladno mleko

Kokosova voda se koristi za rehidrataciju i kao sredstvo za održavanje i unapredjenje zdravlja i lepote ljudi, u tropskim područjima širom sveta, već vekovima. Ovo piće ima izrazito nizak sadžaj biljnih masti i kalorija, nema holesterola, a u svom sastavu ima prirodnu ravnotežu natrijuma, kalijuma, kalcijuma i magnezijuma - što je čini zaista zdravim elektrolitskim napitkom.

Specijalne procedure koje koristimo u toku berbe i prerade, omogućavaju nam da upakujemo i pasterizujemo prirodnu kokosovu vodu, koja je biološki čista, bez potrebe za dodavanjem bilo kakvog konzervansa.

Ovo piće je izvrsnog ukusa, zadržavši sve prirodne sastojke, vitamine, hranjive elemente, šećere, minerale i soli, koji su potrebni svima, u svim uzrasnim grupama. U kokosovoj vodi nema holesterola, niti masti i ima prirodno nizak sadržaj kalorija. Nema dodatog šećera, niti konzervansa.

Chi 100% prirodna kokosova voda

Chi je stvorio britanski režiser Jonathan Newman, a nakon što je svoj odmor proveo na Tajlandu, gde se sveža kokosova voda služi u izobilju i to direktno iz zelenog kokosa. Prepoznajući zdravstvene prednosti ovog pića i njegov blagotvoran uticaj na brzu i kvalitetnu rehidrataciju organizma, Johathan je postao strastveni promoter ovog pića, i toplo ga je preporučivao svima. Pijući jedno ili dva pića dnevno, osećao se odlično, revitalizovano, osećao se pun energije i umor od svakodnevnih aktivnosti je manje osećao.

Kasnije, kada se vratio kući u Veliku Britaniju, Jonathan je hteo da nastavi da pije kokosovu vodu, ali nije mogao da nadje odgovarajuću. One koje je probao bile su lošeg ukusa – ili hemijski tretirane ili zagrevane tako da su sve hranljive materije izgubljene ili je isčezao pravi ukus. To je bila prosto „mrtva“ voda i pijući je, nije mogao da oseti zadovoljstvo i blagodeti kao na Tajlandu. Počeo je da traga za jedinstvenom, organskom kokosovom vodom, vodom koja će imati originalni ukus i pružati sve zdravstvene prednosti koje sadrži sirova kokosova voda iz zelenog ploda kokosa. Tako se  i rodio Chi!

Chi 100% prirodna kokosova voda Nutritivni sadržaj za 100ml

Dostupno u prodajnim objektima DM-a, Mercator-a, Rode, Vera...

Mapa