Mljekara Dule
Mljekara Dule

M FOLIJA

M FOLIJA
4.5 zvezdica od 6 glasova

Kontakt

m-folije

 

Osnovna delatnost firme M folija je prodaja raznih vrsta folija za palete, namenjenih za pakovanje, kao i drugih vrsta folija, vreća i džakova. Ova fima iz Novih Banovaca za kratko vreme je zadobila poverenje mnogih kupaca zbog kvalitetnog i širokog asortimana u kome se nalaze: mini roll, mašinska i ručna streč folija, termoskupljajuća folija za pakovanje, agro folija, pucketava folija, polipropilenska folija, streč hud folija, industrijske vreće, haube za palete i džakovi za pakovanje. 

 

 

Streč folija

strec-folija

 

Streč folija je vrsta plastične ambalaže koja se najčešće koristi za umotavanje paleta prilikom njihovog transporta, kako bi se roba na paletama zaštitila od prašine, vlage i drugih vrsta oštećenja. Izuzetno rastegljiva, otporna i vodootporna, providna streč folija je veoma snažna pouzdana i ekonomična ambalaža za pakovanje paleta i drugih vrsta proizvoda, koje želite da zaštitite prilikom transporta. Streč folija za domaćinstva se uglavnom koristi za uvijanje prehrambenih proizvoda, kako bi se sačuvala njihova svežina. 

Firma M folija nudi razne streč folije širine od 0,1 m do 1 m, debljine i dužine po zahtevu kupca. 


Ručna streč folija

Ručna streč folija je vrsta folije za ručno pakovanje paleta i drugih vrsta proizvoda. Firma M folija nudi razne dimenzije ručne streč folije, koja se široko primenjuje za pakovanje u svim industrijskim granama.


Mašinska streč folija

Mašinska streč folija je vrsta folije koja se koristi za mašinsko pakovanje, tj. obmotavanje paleta. Firma M folija nudi razne dimenzije mašinske streč folije koja se koristi u svim industrijskim granama za pakovanje paleta i drugih vrsta proizvoda.


Mini roll streč folija

Mini roll streč folija se koristi za pakovanje manjih i lakših paketa. Zbog svojih manjih dimenzija ima široku primenu od kućne do industrijske upotrebe za pakovanja robe koja se šalje poštom ili transportom.


Termoskupljajuća folija

termoskupljajuca-folija-za-boce

 

Termoskupljajuća folija je vrsta folije za mašinsko pakovanje različitih vrsta proizvoda u svim granama industrije. Pošto je termoskupljajuća folija proizvedena od polietilena niske gustine, pod uticajem većih temperatura, skuplja se od 25% do 30% i oblikuje prema proizvodu koji obavija. S obzirom da je termoskupljajuća folija za pakovanje jednostavna za korišćenje, i odlično štiti proizvode od prašine, prljavštine i drugih oštećenja, veoma je ekonomski isplativa, a pri tom je ekolopki bezbedna i može da se reciklira. 

Firma M folija nudi razne termoskupljajuće folije deljine od 35 μm pa navišene širine i dužine po zahtevu kupca. 

U industriji pića, termoskupljajuća folija se najčešće koristi za pakovanje boca (flaša) mineralne vode, sokova, bezalkoholnih napitaka, piva i drugih vrsta pića.


Agro folija

agro-folija

 

Agro folija je vrsta plastične folije crne boje koja se koristi u poljoprivredi za različite namene. Firma M folija nudi agro folije debljine 14 μm, širine od 0,8 m do 2m i dužine po zahtevu kupca. 

Agro folija se najčešće koristi za:

 • sprečavanja rasta korova,
 • zadržavanje vlage u zemljištu,
 • intenziviranje rasta useva,
 • zaštitu useva od hladnoće, vetra, kiše i mraza, 
 • pospešivanje klijanja i brzine rasta, 
 • povećanje prinosa, 
 • smanjenje potrošnje vode,
 • zaštitu od pojave bolesti.


Pucketava folija

pucketava-folija

 

Pucketava folija (air bubble folija) je vrsta plastične folije koja se sadrži mehuriće vazduha u slojevima polietilenskog filma. S obzirom da se prilagođava svakom obliku, lako se vari i seče, pucketava folija se najviše koristi za pakovanje proizvoda jer uspešno štiti od grebanja, lomljenja i vlage. Pošto se teško cepa i može da se reciklira, pucketava folija je izuzetno ekonomski isplativa, i koristi se za pakovanje u svim granama industrije.

Firma M folija nudi pucketavu foliju širine od 0,6 m do 1,2 m u ronama dužine oko 100 m.

Pucketava folija se najčešće koristi kao:

 • izolacioni materijal u građevinsrstvu,
 • zaštita nameštaja, 
 • zaštita stakla, 
 • zaštita keramike,        
 • zaštita električnih uređaja, itd.


Polipropilenska folija

polipropilenska-folija

 

Polipropilenska folija je vrsta plastične folije koja se koristi za pakovanje na horizontalnim i vertikalnim pakericama. S obzirom da je veoma snažna, fleksibilna, vodootporna i otporna na hemikalije, polipropilenska folija je ekonomski isplativa i koristi se u svim granama industrije. Pogodna je za štampu, i izdržava temperaturu do 130° C. Firma M folija nudi polipropilenske folije dimenzija prema zahtevu kupca.

Polipropilenska folija se najčešće koristi za pakovanje:

 • prehrambenih proizvoda, 
 • pekarskih proizvoda, 
 • voća i povrća, 
 • praškastih proizvoda, 
 • vrećica za čajeve, itd.


Streč hud folija

strec-hud-folija

 

Streč hud folija je vrsta streč navlake za palete. Ovaj najnoviji vid potpunog prekrivanja paleta izuzetno je popularan jer se vrlo lako koristi bez mehaničkih klešta, pri čemu dobija izgled robe koja se nalazi na paleti. Izuzetno elastična i otporna na kidanje, streč hud folija se izrađuje u različitim bojama, sa ili bez štampe, a pruža i zaštitu od UV zračenja. U pređenju sa termoskupljajućom folija, ova nova streč hud folija, s obzirom da se navlači kao navlaka na palete, smanjuje troškove pakovanja jer smanjuje debljinu materijala kao i dimenziju palete.

Firma M folija nudi streč hud folije dimenzija prema zahtevu kupca. Pogodna je za štampu, a izdržava temperaturu do 130° C. 


Industrijske vreće i džakovi

industrijske-vrece

 

Industrijske vreće i džakovi su vrsta plastične ambalaže koja se koristi za pakovanje praškastih i granulisanih industrijskih proizvoda, kao što su: veštačka đubriva, kreč, poliolefini, itd. Firma M folija nudi razne industrijske vreće i džakove, kao što su: transparentne vreće, bojene vreće, štampane vreće, otvorene vreće i džakove za pakovanje dimenzija prema zahtevu kupca.


Haube za palete

termo-haube-za-palete

 

Haube za palete su vrsta plastične ambalaže koja se koristi za pakovanje paleta poljoprivrednih proizvoda i građevinskog materijala. Firma M folija nudi razne haube za palete dimenzija prema zahtevu kupca. Haube za palete su pogodne za štampu, a izdržavaju temperaturu do 130° C.


Kako poručiti

Firma M folija nudi najbolje cene za sve vrste folija, kao i popust za veće količine, a kupljenu robu dovozi na vašu adresu. Razne vrste folija možete poručiti telefonom, na mejl, a možete posetiti i poslovni prostor, koji se nalazi u Novim Banovcima.

M folija
Proleterska 23, Novi Banovci
Tel: +381 22 342 222    
Mob: +381 64 24 91 816