Mljekara Dule
Mljekara Dule

METALOPLASTIKA KRAGUJEVAC

METALOPLASTIKA KRAGUJEVAC
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Plastična ambalaža za med

 

Metaloplastika szr Kragujevac Oprema za pcelarstvo

 

Metaloplastika szr iz Kraujevca bavi se proizvodnjom plastične ambalaže za med i opreme za pčelarstvo

 

PROIZVODI

  • Ambalaža za med
  • Oprema za pčelarstvo

 

Metaloplastika szr Kragujevac Leto za nukleusLeto za nukleus izrađeno od ABS plastike otporne na sve atmosferske promene, prečnika 8cm. i 5cm.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac Razmak za ramRazmak za ram Izrađen od belog polistirola, veoma lak za montiranje.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac Slavina za tocenje medaSlavina za točenje meda Izrađena od kvalitetnih materijala, veoma laka za montažu.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac Cesalj za letoČešalj za leto Izrađen od ABS plastike otporne na sve atmosferske promene.

 

 

 

KavezMetaloplastika szr Kragujevac Kavez za matice za matice Izrađen od polipropilena, pogodan za transport ili dodavanje matica.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac Resetka za polenov prahRešetke za polenov prah Izrađene od belog polistirola u dve dimenzije 263*53mm. i 352*45mm. Svi otvori na rešetkama su prečnika 5mm.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac kutije za med u sacuKutija za med u saću Izrađena od polistirola u dve varijante-staklasto providne sa providnim poklopcem i u bojama po želji kupca sa providnim poklopcem.

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac ramovi za med u sacuRamovi za med u saću Izrađeni od mlečno belog ili staklasto providnog polistirola dimenzija 100*86*28mm.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac hranilica za pceleHranilica za pčele Izrađena od mlečno belog polistirola sa staklasto providnim poklopcima dimenzija 225*126*55mm. zapremine 0.75l.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac posude za medPosude za med Izrađene od staklasto providnog polistirola sa polietilenskim poklopcima u 5 različitih veličina.

 

 

 

Metaloplastika szr Kragujevac poklopci za teglePoklopci za tegle Izrađeni od polipropilena i polietilena u više boja za tegle svih vrsta, zapremine 720ml. i 370ml.

 

 

 

KMetaloplastika szr Kragujevac kantica za medantica Izrađena od prozirnog ili belog propilena sa polietilenskim poklopcem zapremine 3l.


 

 

Metaloplastika szr Kragujevac Oprema za pcelare

KONTAKT

Komercijala

Moravska 1
34000 Kragujevac
Tel: +381 34 334 220
Mob: +381 64 0042 140

Direktor, Jovanka Predojević

Proizvodnja

Trifuna Petrovića 22
34000 Kragujevac
Tel: +381 34 370 715
Mob: +381 64 0042 140

Metaloplastika szr Kragujevac Pcelarska oprema

Mapa