Mljekara Dule
Mljekara Dule

TEMPOS

TEMPOS
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Kakao sirovine

Trgovačka firma Tempos export— import osnovana je 1992. godine i od početka svog postojanja uvozi kakao sirovine i snabdeva konditore, industriju čokolade, poslastičare i prehrambene proizvođače.

kakao_zrno_prodaja_tempos_beograd

Ovaj dugogodišnji uvoznik i snabdevač konditora i prehrambene industrije nudi kakao sirovine poreklom iz zapadne Afrike/EU, a u ponudi su: 

Firma Tempos export— import prodaje kakao sirovine po toni, ali je takođe otvorena za saradnju i sa kupcima, kojima su potrebne manje količine.

Prirodni kakao buter

U ponudi Tempos-a je i prirodni kakao buter, Cadbury, zemlja porekla Nigeria, Afrika.

prirodni_kakao_buter_prodaja_tempos_beograd

Prirodni kakao buter je svetlo žute boje, punog ukusa kakaa, a prodaje se u kartonskim kutijama sa unutrašnjom PE kesom, neto težina 25kg.

Kakao masa

U trenutnoj ponudi firme Tempos je i kakao masa, zemlja porekla Gana, Afrika. Prirodna kakao masa je karakterističnog ukusa kakaa, a pakovana je u kartonske kutije sa unutrašnjom PE kesom, neto težina 25kg.

kakao_masa_uvoznik_tempos_beograd

Kakao masa nije sterilisana tretmanom gasa ili zračenjem i neophodna je sirovina u proizvodnji čokolade i ostalih konditorskih proizvoda.

Kakao prah

Trenutno u ponudi firme Tempos je prirodni kakao prah, 10-12%, zemlja porekla Gana, Afrika. Kako prah je svetlo braon boje, tipičnog ukusa kakaa, pakovan u višeslojne papirne kese od 25kg na paletama i euro paletama. Kakao prah nije sterilisan tretmanom gasa ili zračenjem.

kakako_prah_prodaja_tempos_beograd

U ponudi je takođe i lako alkalizovani kakao prah, srednje tamno braon boje, tipičnog ukusa kakaa.

Mapa