Mljekara Dule
Mljekara Dule

AVIPROM 2011 DOO

AVIPROM 2011 DOO

Kontakt

Proizvodnja pilećeg mesa

 

Sa farme naše na trpeze vaše

 

Brojlerska farma Aviprom 2011 je smeštena u selu Metikoš, u neposrednoj blizini Kraljeva. Farma se ističe  naprednom tehnologijom koja je bazirana na najsavremenijim svetskim standardima, po pitanju postizanja optimalnih mikroklimatskih uslova za tov pilića i ostvarivanja maksimalnog genetskog potencijala pilića.

Farma brojlera Aviprom 2011 doo Kraljevo

Farma je potpuno automatizovana, sa mogućnošću da se u svakom trenutku prate svi bitni parametri tehnološkog procesa. Ovo olakšava rad i pruža optimalne uslove za postizanje vrhunskih rezultata. 

Farma brojlera Aviprom 2011 doo Kraljevo tovni pilići

Kapacitet farme je oko 120000 pilića u turnusu.

Svi novi trendovi u ishrani tovnih pilića primenjeni su na farmi zahvaljujući smešama fabrike stočne hrane “Pantelić” d.o.o. Ti trendovi nisu okrenuti samo postizanju visokih dnevnih prirasta, što je svakako imperativ, već i prema proizvodnji kvalitetnog i zdravog mesa za ljudsku ishranu.

Farma brojlera Aviprom 2011 doo Kraljevo tovni pilići

Ubrzani tempo života zahteva optimalnu, zdravu i laganu ishranu. Zato je pileće meso rešenje za zdrav život. Koncept po kome proizvodimo pileće meso na farmi Aviprom 2011 pokazuje našu  brigu o tradiciji, prirodi i zdravoj ishrani. 

Uz ovakav  koncept, kroz ukusno pileće meso Vaš organizam dobija neophodne materije po kojima se pileće meso kvalitativno razlikuje od drugih.

 

PREDNOSTI NAŠEG PILEĆEG MESA 

  • Manje od 3g masnoće/100 gr u belom mesu
  • Ne sadrži masti koje dovode do problema sa srcem (trans masti)
  • Visok sadržaj omega-3-masnih kiselina
  • 20 grama piletine zadovolji 2/3 VaŠih potreba za proteinima
  • Odličan izvor vitamina B12
  • Visok sadržaj gvožđa koje je neophodno za sintezu hemoglobina obogaćeno selenom koga Vaš organizam treba 55 μg/dnevno, dok belo meso može imati do 41 μg/100g

Farma brojlera Aviprom 2011 doo Kraljevo tovni pilići


Naše pileće meso cenjeno je zbog visokog gurmanskog užitka koji daje ali i aspekt zdrave hrane nije zanemarljiv.

 

Farma brojlera Aviprom 2011 doo Kraljevo proizvodnja pilećeg mesa

Mapa