Mljekara Dule
Mljekara Dule

GEBI DOO FABRIKA STOČNE HRANE

GEBI DOO FABRIKA STOČNE HRANE
4.22 zvezdica od 9 glasova

Kontakt

Potpune i dopunske smeše, hrana za kućne ljubimce

Gebi Fabrika stočne hrane

Sigurica...tu svako dobija

 

O NAMA

 

Preduzeće „Gebid.o.o.  iz Čantavira je osnovano 1983. godine.
Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu, znanju, najsavremenijoj tehnologiji, automatskoj proizvodnji, kvalitetnim sirovinama i recepturama, “Gebi” je za svega nekoliko godina osvojio poverenje velikog broja kupaca. 

Kvalitet proizvoda, svima pristupačna komercijalna služba i posvećenost potrošačima omogućili su da proizvodi stignu do svakoga na teritoriji cele Srbije i vremenom i u okolne zemlje.

Sa oko 20 % učešća u ukupnoj proizvodnji i plasmanu stočne hrane, Fabrika Gebi je lider na tržištu Republike Srbije i sa punom posvećenošću se radi na daljem usavršavanju rezultata na polju ishrane domaćih životinja.

Gebiproizvodi stočnu hranu, smeše i predsmeše za tov svinja, goveda i živine, premikse i razne dodatke stočnoj hrani. Iskustvo i tehnologija preduzeća „Gebi“ garantuju da se na tržište plasira roba vrhunskog kvaliteta, a isto važi i za paletu usluga među kojima su najvažnije: recepture po posebnim zahtevima kupaca, savetodavne usluge i različite vrste pomoći stručnjaka preduzeća na terenu.

Gebi proizvodnja potpunih i dopunskih smeša, predsmeša i premiksa za ishranu životinja

PROIZVODI

  • Potpune smeše
  • Dopunske smeše
  • Vitaminsko mikro mineralne predsmeše (premixi)
  • Zamena za mleko za ishranu teladi EKOLAK
  • Hrana za kućne ljubimce 

Hrana za pse Frendy
Hrana za mačke Wendy
Hrana za pse Uni Dog

  • Vitamini
  • Pšenično brašno “BAČKI ZLATNIK”

BRENDOVI

ENERGOFEED

Energofeed je vodeća robna marka ektrudirane i peletirane stočne hrane „Gebi“. Nema veštačkih aroma pa se prepoznaje po vrhunskom kvalitetu i prirodnoj zlatno-žutoj boji sirovina od kojih nastaje.

UNI

Potpune i dopunske smeše za preživare, svinje, koke nosilje i piliće pod robnom markom UNI sve više osvajaju tržište stočne hrane u Srbiji.

BAČKI ZLATNIK

Pšenično brašno za ljudsku ishranu T-500 i T-400 (meko).

FRENDY

Hrana za pse

Frendy Hrana za pse

Mapa