Mljekara Dule
Mljekara Dule

BB KLEKOVAČA NAJPOZNATIJA RAKIJA

BB KLEKOVAČA NAJPOZNATIJA RAKIJA
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

Klekovača, šljivovica sa dodatkom kleke, dunjevača, kajsijevača, viljamovka

 

Naša kleka svetsko piće BB Klekovača je najpozatija po proizvodnji viskokvalitetnih rakija

 

Rakija koja je obišla svet

 

O NAMA 

Početkom 2010. godine i nakon stečajnog postupka u Zemljoradničkoj zadruzi “Bajina Bašta”, proizvodnju rakije i vlasništvo nad brendom je preuzelo novoformirano preduzeće “BB Klekovačad.o.o. Već u prvoj polovini 2011. godine zahvaljujući preduzimljivosti i entuzijazmu sadašnjeg vlasnika, udvostručena je prodaja u odnosu na ranije godine i obezbeđena stabilna sirovinska baza kao osnov za kontinuiranu i dugoročnu proizvodnju.

NAŠA KLEKA SVETSKO PIĆE

Rakija od kleke BB klekovača

U 2012-oj godini BB Klekovača dobija novi poslovni prostor i halu proizvodnje. Kreće se u renoviranje i opremanje hale proizvodnje i poslovnog prostora. Kreće se u naredne korake ojačavanja preduzeća - radi se na razvoju 4 nova proizvoda: Dunjevača, Kajsijevača, Viljamovka i Travarica, koji će svoja mesta naći na tržištu tokom 2015-e godine. BB Klekovača je dobitnik mnogih značajnih nagrada, a rezultat kvaliteta je pojačana prodaja i izvoz u druge zemlje. Uvodi se HACCP, a BB Klekovača je dobila i apartmanski deo u poslovnom prostoru, a sala za degustaciju uspešno je završena na leto 2015. godine.

VOĆNE RAKIJE

BB rakija viljamovka

Rakija klekovača se proizvodi od najkvalitetnijih sorti šljiva po tradicionalnom tehnološkom postupku, uz dodatak odabranih plodova (bobica) kleke. Spoj dugogodišnje tradicije i iskustva u pravljenju ove rakije, kao i primena najnovijih tehnoloških dostignuća i naučnih saznanja u oblasti proizvodnje žestokih alkoholnih pića, daju jedinstveni pečat i prepoznatljivost ovim proizvodima. Po završetku destilacije, sazrevanja i odležavanja rakije u hrastovim buradima, rakija se puni i pakuje u finalni proizvod BB Klekovača u litarskom, 0,7 l special pakovanju i 0.5 l pakovanju, dok u asortimanu postoje i Meka rakija za kuvanje kao i Bela ljuta (prepečenica) u litarskim pakovanjma.

 

NAŠE RAKIJE

BB rakija dunjevača

  • BB klekovača
  • BB klekovača specijalka
  • BB rakija viljamovka
  • BB rakija meka
  • BB rakija ljuta

 

BB rakija kajsijevača

KONTAKT

Proizvodnja BB Klekovača

Tel: +381 31 866 175

Direktor Jovanović Milomir

Tel: +381 64 3140 960

Mapa