Mljekara Dule
Mljekara Dule

CVERT DOO ARILJE

CVERT DOO ARILJE
3 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Žičane transportne trake, grifovane mreže, punktovane mreže

 

Firma CVERT osnovana je 1990. godine u Arilju.
Osnovna delatnost firme je prizvodnja i prodaja žicanih proizvoda, sa stalnim razvojem programa i eksperimentisanja, uključujući nove vrste tkanja, proizvodne metode, materijale, a sve u svrhu postizanja najviših standarda u proizvodnji.
Dve decenije rada omogućilo nam je da napravimo kvalitet u proizvodnji i postignemo uspeh u širenju svojih usluga, ne samo na teritoriji Republike Srbije, već i u državama van granica naše zemlje.
Poslovni sistem firme zasnovan je na visokoj stručnosti zaposlenih i spremnosti da odgovorimo na specifične zahteve kupca.
Dugogodišnje iskustvo nam pruža mogućnost da konstantno razvijamo i obogaćujemo svoj proizvodni program na tržištu i predstavljamo pouzdanog poslodavca i partnera.
Cilj našeg poslovanja je proširivanje proizvodnog programa, proširivanje tržista, uspešna poslovna saradnja sa budućim klijentima. 
Naš asortiman proizvoda obuhvata: žičane transportne trake, grifovane mreže (pletiva), punktovane mreže i lese (ramove) za sušenje voća i povrća.

Telefoni: +381 64 9885 122 

              +381 63 8864 560

 

Proizvodi:

 

Cvert doo žičane transportne trake

 

  • Žičane transportne trake - Pogodne su za temperature od -275°C – 1200°C. Zavisno od namene i zahteva klijenta, izrađuju se u beskonačnoj izvedbi i u različitim dimenzijama. Materijal za izradu transportne trake moze biti: žica od Cr-Ni-Mo čelika, svetlovučena žica, pocinkovana žica, ostali materijali po dogovoru, sa mogućnošću međusobnog kombinovanja. Izbor i naručivanje: na osnovu dokumentacije koju dostavlja klijent, na osnovu uzorka i u dogovoru sa klijentom, na osnovu crteza koji je dostavljen od strane klijenta.

 

Cvert doo Grifovane mreže

 

  • Grifovane mreže Grifovane mreže (pletiva) imaju širok spektar primene kako u prehrambenoj industriji tako i u drugim granama industrije poput industrije građevinskog materijala i industriji prerade voća i povrća. Veliku primenu pronalaze i u modernoj arhitekturi, enterijeru i eksterijeru. Materijal za izradu grifovane mreže: žica od Cr-Ni-Mo čelika, svetlovučena žica, pocinkovana žica, ostali materijali po dogovoru, sa mogućnošću međusobnog kombinovanja. Izbor i naručivanje: na osnovu dokumentacije koju dostavlja klijent, na osnovu uzorka i u dogovoru sa klijentom, na osnovu crteža koji je dostavljen od strane klijenta. 

 

Cvert doo Punktovane mreže

 

  • Punktovane mreže - Punktovane mreže imaju veoma širok spektar primene u svim granama industrije, kao što su: prehrambena industrija, industrija građevinskog materijala, industrija prerade voća i povrća, pčelarska industrija i dr. Punktovane mreže veliku primenu pronalaze i u modernoj arhitekturi, enterijeru i eksterijeru.

 

Cvert doo Lese za sušenje voća i povrća

 

  • Lese za sušenje voća i povrća - Lese se mogu izrađivati od sledećeg materijala: Mreza - toplocinkovana žica i žica od inox-a i Ram - topolocinkovani profili i inox profili. Dimenzije lesa se rade po zahtevu kupca.

Akcije