Mljekara Dule
Mljekara Dule

M&M FRUITS DOO

M&M FRUITS DOO
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

Ambalaža za pakovanje i paletizaciju voća i povrća

Preduzeće M&M Fruits d.o.o. počinje sa proizvodnjom ambalaže za pakovanje i paletizaciju voća i povrća 2005. godine, a pet godina kasnije  asortiman proizvoda obuhvata sve proizvode koji su potrebni za ambalažiranje i paletizaciju svežeg voća i povrća kao i za domaći međunarodni transport.

jabuke_u_tray_packu

Od 2011. godine M&M FRUITS d.o.o. implementira zahteve standarda ISO 9001:2009 kao i HACCP standarda čime se još jednom pokazuje da je misija i vizija preduzeća samo vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, kao internacionalno konkurentne cene.

M&M Fruits pruža mogućnosti kompletnih sofisticiranijih rešenja za pakovanje svežeg voća kao FLOW PACK ili NET PACK.

 

Podloške za pakovanje voća

M&M Fruits proizvodi podloške za pakovanje voća visokog kvaliteta i velike izdržljivosti i plasira ih na tržište celog Balkanskog poluostrva. Podloška za voće i povrće, poznata i kao uložak, alveola i saće, proizvodi se u svim stadardnim dimenzijama.

Podloške za jabuke, breskve i nektarine su idealne za transport i prezentaciju voća. Fleksibilne i jake, podloške štite plod od međusobnog dodira i kontakta sa ambalažom, a perforacije na dnu omogućavaju cirkulaciju vazduha i adekvatan odvod za vlagu.

podloske_za_pakovanje_voca

Pružamo mogućnost personalizovanih serija po zahtevu kupca.

 

Posudice za voće i povrće

Posudice za voće i povrće su napravljene od PP i PET materijala i u njih možete spakovati širok asortiman voća i povrća. Sve posudice su prilagođene slaganju u standardne dimenzije kutija, a imaju perforacije za cirkulaciju vazduha i odvod vlage. 

Naše posudice za voće i povrće su vrhunskog kvaliteta, izdržljivosti i trajnosti. Pružaju maksimalnu zaštitu Vašim jagodama, malinama, kupinama, borovnicama, šumskom voću, kiviju, breskvama i nektarinama. Na zahtev izdajemo i analize o zdravstvenoj ispravnosti.

posudica_za_pakovanje_voca

M&M Fruits u ponudi ima širok izbor posudica za pakovanje voća i povrća: 

  • Posudice bez poklopca
  • Posudice sa odvojenim poklopcem
  • Posudice sa integrisanim poklopcem

 

Kartonske kutije za voće i povrće

M&M Fruits u ponudi ima kartonske kutije za voće i povrće napravljene od kvalitetnog kartona, adekvatnog broja slojeva i ekološki odgovorne. 

Kutije su prilagodljive zahtevima tržišta i kupca, a postoji i mogućnost hidro zaštite, voskiranja sa unutrašnje strane i štampanja po dizajnu kupca.

kutija_za_voce_u_rinfuzi

Takođe M&M Fruits doo pruža mogućnost lepljenja kutija na svojim mašinama i vrši isporuku zalepljenih kutija, kao i servis lepljenja u magacinu kupca.

U ponudi su:

  • Kutije za pakovanje voća u jedan ili više redova sa podloškama
  • Kutije za pakovanje voća i povrća u rinfuzi
  • Samosklopive kutije
  • Teleskopske kutije

 

Oprema za paletizaciju

M&M Fruits nudi kompletnu opremu za paletizaciju. Izrađuje trake za ručnu i automatsku paletizaciju u više širina i debljina od PP i PET-a.

Takođe nudi zaštitne uglove za palete koje daju krajnju stabilnost proizvodu na paleti u transportu i skladištenju. 

uglovi_za_paletizaciju

Zaštitni uglovi za palete su u zavisnosti potreba kupca plastični ili kartonski, a mogu biti standardni, industrijski ili hidro otporni. 

Kartonski uglovi imaju opciju štampe imena firme i logoa kupca.

 

Etiketiranje

M&M Fruits nudi kompletnu opremu za etiketiranje: poluautomatske mašine za lepljenje pojedinačnih etiketa na bateriju, različite vrste etiketa za direktnu aplikaciju na voćku i folije za umotavanje pojedinačnih voćki.

 

Ambalažiranje i pakovanje

Pored podloški, posudica i kutija za pakovanje voća i povrća M&M Fruits nudi i mrežice za NET PACK pakovanje, ručice i WINE GLASS labele, klipsne za zatvaranje mrežice kao i perforiranu foliju za FLOW PACK koja može biti štampana ili neštampana.

mrezica_za_pakovanje_c-pack

A za ambalažiranje u drvene i plastične gajbe nudi plavi ambalažni papir za dvoredu i troredu gajbu, pakovan u pakete od 20 kg, ambalažni papir za polaganje na dno drvene gajbe, kao i folije za prekrivanje voća u drvenim gajbicama i kartonskim kutijama.