Mljekara Dule
Mljekara Dule

DESTILERIJA ZARIĆ

DESTILERIJA ZARIĆ
4.63 zvezdica od 8 glasova

Kontakt

 

 

 

 

 

Najkvalitetnije rakije

Destilerija Zarić je nastala na tradiciji i u prostoru nekadašnje čuvene destilerije rakije „Povlen“, čija je davna slava poslednje dve decenije bledela do dolaska porodice Zarić. 

Uprkos voćarskoj tradiciji kosjerićkog kraja, različite okolnosti su uticale na to da stari „Povlen“ izgubi svoj sjaj. Rešeni, pre svega, da u punom kapacitetu iskoristimo potencijal ovog voćarskog kraja i tradiciju u spravljanju najkvalitetnije rakije, punim kapacitetom smo radili na modernizaciji i obnavljanju postojećih pogona za preradu i destilaciju voća, a samim tim povećali i potrebe za uzgojem voća u ovom kraju, kao i kapacitete proizvodnje. 

rakije_destilerije_zaric

 

Destilerija rakije

Velika finansijska ulaganja, posvećenost i želja da se u savremenom dobu na najbolji način spoje vrhunska tehnologija, savremena nauka, iskustvo i stara srpska tradicija, omogućili su da postignemo da stari „Povlen“ zablista kao nova Destilerija Zarić, najsavremenija destilerija rakije u jugoistočnoj Evropi.

vocne _rakije_destilerija_zaric

U našoj destileriji će se godišnje proizvoditi 3 miliona litara rakije od različitog voća koje uspeva u okolini Kosjerića, a pre svega od šljiva sorte požegače, trnovače i crvene ranke, te malina koje su karakteristične za ovaj kraj. 

rakije_destilerije_zaric

Destilerija Zarić najveću količinu proizvedene rakije izvozi u Nemačku, Austriju, Sloveniju, Ameriku, Kanadu i Australiju, a deo odlazi u distribuciju hotelima, restoranima i bolje snabdevenim prodavnicama u Srbiji. 

Gde Kupiti Rakije Destilerija Zarić?

 

Rakije Destilerije Zarić

Izuzetno lepo pakovane, vrhunskog kvaliteta, stare i proverene recepture, rakije Destilerije Zarić vraćaju san o srpskom brendu i daju pravo značenje reči „rakija“, koju ume da izgovori i prepozna većina stanovništva na planeti.

rakija_medena

Kada se misli na dugovečnost, kaže se: „Ne treba ti drugog leka, rakija je apoteka, a Bog dobar – neka čeka!“. 

 

Opsesija Rakija od Maline

Malina kao voće je izuzetno osetljiva i samim tim nije ni malo lako proizvesti dobru, a kamoli, odličnu rakiju od maline. Veoma retka, neobična i specifična, ova rakija namenjena je hedonistima i vrsnim poznavaocima dobrog ukusa svih vrsta pića. Karakteristična po svojim osobinama, ako vam se svidi „na prvi gutljaj“ postaće vaša opsesija. 

 

Najbolja rakija od maline

Najbolja rakija od maline Opsesija je luksuzna rakija vrhunskog kvaliteta. Pijte je lagano i osetite je svim čulima!

opsesija_rakija_od_maline

Najbolja rakija iz Srbije na Međunarodnom festivalu u Mađarskoj i najbolja rakija u Srbiji na Nacionalnom takmičenju za najbolja vina i rakije Srbije. 
Na festivalu Berbanski dani na Paliću Opsesija je jedina rakija od Maline koja je dobila zlatnu medalju!
 

 

Kraljica Šljivovica

Proizvedena od najboljih starih rakijskih sorti šljiva, požegače, ranke i trnovače, koje su najviše zastupljene u kosjerićkom kraju, ipak nije pravi predstavnik tipične srpske šljivovice. 

Obzirom da je jednako dobra kada se pije blago ugrejana ili skroz rashlađena, upoređuju je sa francuskim konjakom ili malt viskijem. Među svim rakijama samo jedna može biti KRALJICA.

 

Srpska šljivovica sa geografskim poreklom

Jedina srpska rakija sa ZAŠTIĆENIM GEOGRAFSKIM POREKLOM, zaslužno i sa ponosom nosi svoje ime. 

 

kraljica_sljivovica

 

Titula robne marke u Srbiji 2010. godine – čim se pojavila na tržištu. 

Zlatne medalje i pehari na Međunarodnim sajmovima u Novom Sadu, Međunarodni festival Zlaty Destilat Dunaja u Slovačkoj, Kuća Rakije Zekin Salaš, Rakija Fest u Beogradu, Nacionalno takmičenje za najbolja vina i rakije u Srbiji, Međunarodni Nikoljdanski festival u Senti, Prvi Festival Srpske rakije u Beogradu.

Pehar u kategoriji NAJBOLJA ODLEŽALA RAKIJA na Nikoljdanskom međunarodnom festivalu u Senti.

 

Nostalgija Rakija Od Dunje

Rakija od dunje, karakteristična i prepoznatljiva po svom mirisu i ukusu. Kako bi joj „starost lakše pala“, ostavili smo je da se druži sa starim hrastovim buretom. To prijateljstvo je urodilo plodom i iznedrilo vrhunsku rakiju koja je veoma lako našla svoj put do potrošača, ali i do prestižnih nagrada i priznanja.

 

Najbolja rakija od dunje

Nosilac titule SVETSKOG ŠAMPIONA na svetskom kupu rakija u Mađarskoj 2012. i 2015. godine u kategoriji Rakija od Dunja i proglašena za najbolju rakiju od svih ocenjenih.

nostalgija_rakija_od_dunje

Zlatne medalje i pehari na Međunarodnim poljoprivrednim sajmovima u Novom sadu, Međunarodnom festivalu Zlaty Destilat Dunaja u Slovačkoj, Rakija fest u Beogradu, Međunarodni Nikoljdanski festival u Senti.

Mapa

Akcije