Mljekara Dule
Mljekara Dule

EKO HEMIJA DOO

EKO HEMIJA DOO
5 zvezdica od 3 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Lipa 20
  Vidikovac
  11030 Beograd Čukarica,
  Srbija
 • Telefon: +381 11 23 90 377
 • Telefon: +381 60 59 00 091
 • Mobilni: +381 64 26 72 287
 • Mobilni: +381 60 59 00 092
 • Pošalji e-mail

profesionalna-sredstva-za-ciscenje-tenzi-eko-hemija

 

Eko Hemija je glavni uvoznik i distributer profesionalnih sredstava za čišćenje za restorane i prehrambenu industriju proizvođača Tenzi. Ova profesionalna i industrijska hemija obuhvata sredstva za čišćenje i dezinfekciju kuhinja, restorana, roštilja, podova, sanitarija, industrijskih hala, prehrambenih mašina i opreme.

 

 

Profesionalna sredstva za čišćenje za restorane i prehrambenu industriju Tenzi, sadrže profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje, koja se koriste u prehrambenoj industriji, konditorskoj i pekarskoj industriji, industriji mesa i mleka, hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Sva profesionalna sredstva za čišćenje i održavanje iz asortimana kompanije Eko hemija doo, registrovana su u Agenciji za hemikalije, a proizvedena su po HACCP standardu i poseduju kompletnu dokumentaciju.


Sredstva za odmašćivanje roštilja

srestva-za-odmascivanje-tenzi-eko-hemija

 

Sredstva za odmašćivanje roštilja su vrsta profesionalne hemije koja se koriste za odmašćivanje i čišćenje jako zaprljanih površina kao što su plehovi, roštilji, konektomati, frižideri, zamrzivači, hladnjače, mašine i oprema u restoranima i ugostiteljskim objektima, industriji mesa, pekarskoj industriji, itd.

Sredstva za odmašćivanje istovremeno čiste i dezinfikuju podove, zidove i površine od inoxa, a rastvaraju se u vodi u razmeri 1:10.

U ponudi su:

 • Grillreiniger
 • Top Efekt Str
 • Gran Glass

 

Univerzalna sredstva za čišćenje

Univerzalna sredstva za čišćenje su sredstva za čišćenje koja sadrže aktivan alkohol, a koriste se za pranje i čišćenje stakla, ogledala, kancelarijskog nameštaja, stolova, okvira, pločica, lakiranih površina, metala i plastike. U ponudi kompanije Eko hemija je univerzalno sredstvo za čišćenje Glasreinigier, koje ne sadrži konzervanse i fosfate, a rastvara se u razmeri 1:10.

 

sredstva-za-dezinfekciju-čiscenje-bazena-i-skidanje-kamenca-eko-hemija

 

Sredstva za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za dezinfekciju radnih površina, opreme i vitrina, a koriste se za dezinfekciju kuhinja, restorana, ugostiteljskih objekata, mašina i opreme u pekarskoj industriji i industriji mesa. U ponudi kompanije Eko hemija je sredstvo za dezinfekciju Quick Disinfection, koje nakon nanošenja momentalno uništava sve bakterije, a rastvara se u razmeri 1:10.

 

Sredstvo za otpušavanje cevi i odvoda

Sredstvo za otpušavanje cevi i odvoda Udraz Rur, koje je u ponudi kompanije Eko hemija, je vrsta sredstva za čišćenje, koje se koristi za otpušavanje cevi i odvoda. Sredstvo za otpušavanje cevi i odvoda je u gelu, a koristi se od 100 do 300 ml gela, koji se nakon 15 minuta ispira vrelom vodom.

 

Profesionalna sredstva za pranje sudova

profesionalna-sredstva-za-pranje-sudova-tenzi-eko-hemija

 

Profesinalna sredstva za pranje sudova su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za ručno ili mašinsko pranje sudova, a koriste se za čišćenje i pranje čaša, lonaca, grnčarije u kuhinjama, restoranima i ugostiteljskim objektima i pekarskoj industriji.

U ponudi su:

 • Boberex (sredstvo za ručno pranje sudova)
 • Gran Simo (sredstvo za mašinsko pranje sudova)

 

Sredstva za skidanje kamenca

Sredstva za skidanje kamenca su vrsta sredstava za čišćenje i dezinfekciju, koja se koriste za skidanje velikih naslaga kamenca sa površina koje su često u kontaktu sa vodom, kao što su bazeni, okolina bazena, fontane, sanitarije, grejači, CIP sistemi, mašine za sudove. U ponudi kompanije Eko hemija su sredstvo za skidanje kamenca i čišćenje bazena Derast, kao i sredstavo za skidanje kamenca Gran Ston.

 

Profesionalna sredstva za pranje podova

Profesinalna sredstva za pranje podova su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za redovno održavanje podova, a koriste se za pranje podova u restoranima i ugostiteljskim objektima, industriji mesa ili kancelarijama. Profesinalno sredstvo za pranje podova Top Efekt Oranž, koje je u ponudi kompanije Eko hemija, veoma je prijatnog mirisa pomorandže, a sadrži alkohol zbog čega se brzo suši i pogodan je za prometne površine, kao i nameštaj od eko kože.


Profesionalna sredstva za čišćenje sanitarija

Profesinalna sredstva za čišćenje sanitarija su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za pranje i dezinfekciju slavina, lavaboa, pisoara i WC šolja, kao i podova u sanitarnim čvorovima. Profesinalno sredstvo za čišćenje sanitarija WC Reiniger, koje je u ponudi kompanije Eko hemija, je gel za pranje i dezinfekciju sanitarija, koji uklanja vodeni i urino kamenac.


Sredstva za čišćenje inoxa

Sredstva za čišćenje inoxa su vrsta sredstava za čišćenje, koja su namenjena za čišćenje i zaštitu površina od inoxa (prohroma). U ponudi kompanije Eko hemija, je sredstvo za čišćenje inoxa INW 10.

 

sredstva-za-pranje-podova-wc-inox-eko-hemija


Kako naručiti

Profesionalna hemija Tenzi može se kupiti u kompaniji Eko hemija, čije se sedište nalazi na Vidikovcu u Beogradu, a može se naručiti telefonom ili mejlom.

Eko Hemija

Lipa 20, Beograd, Vidikovac
Tel: +381 11 23 90 377
Mob: +381 60 59 00 091
Mob: +381 64 26 72 287
Mob: +381 60 59 00 092