Mljekara Dule
Mljekara Dule

EKO HEMIJA DOO

EKO HEMIJA DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Sredstva za industrijsko čišćenje i dezinfekciju

Eko hemija d.o.o., je osnovana 2008. godine sa sjedištem u Brodu, Republika Srpska i prvenstveno se bavi zastupanjem i distribucijom stranih kompanija iz EU i njihovim sredstvima za industrijsko čišćenje i dezinfekciju

Generalni je zastupnik i distributer renomiranih italijanskih kompanija Vestal Chimica Italiana srl, Trieste, Muggia, OXYGEN Divisione della, C&FI srl, Trezzo, Adda, Milano i distributer Njemačke kompanije ESV GmbH, Blankenrath.

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju

Prodajni program preduzeća Eko Hemija doo iz Srpskog broda obuhvata ekološka sredstva za čišćenje, pranje i dezinfekciju: alkalne odmašćivače, sredstva za pranje kompletne opreme, podnih i zidnih pločica koja uklanjaju ostatke masnoće i naslage kamenca, praškasta sredstva za čišćenje unutrašnjih CIP sistema i velikih bojlera, bakterijkoa jedinjenje za mikrobiološku razgradnju organskih materija, sredstvo za deznfekciju, prostora, opreme, podnih i zidnih pločica, dezobarijera, slivnika, sredstvo za pranje i dezinfekciju ruku radnika, sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podnih površina, odvodnih slivnika, razgradnju zaostalih masnoća u cijevima.

sredstva_za_ciscenje_i_dezinfekciju

 • Double Barrel - alkalni odmašćivač za jake masnoće
 • Vesta Brite - sredstvo za pranje
 • Super Skleen - praškasto sredstvo za čišćenje opreme
 • Ty Ion R 40 - sredstvo za skidanje naslaga kamenca
 • Vesta Agri - bakterijsko enzimsko jedinjenje
 • New Environ - sredstvo za dezinfekciju
 • Septisol - sredstvo za pranje i dezinfekciju ruku
 • L.P.H. - sredstvo za čišćenje i dezinfekciju
 • Sorbin Type III R - vezivno sredstvo za kiseline

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju za mlječnu industriju

Eko Hemija doo nudi široku paletu sredstava za čišćenje i dezinfekciju za mlječnu industriju, mljekare, mini mljekare.

sredstva_za_ciscenje_i_dezinfekciju._za_mlijecnu_industriju

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju za mesnu industriju

Eko Hemija nudi takođe i sredstva za čišćenje i dezinfekciju za mesnu industriju, koja obuhvataju dezinfekciju ruku do odmašćivanja, čišćenja i dezinfekcije industrijskih objekata i opreme za proizvodnju mesa.

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju za konditorsku industriju

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju za konditorsku industriju preduzeća Eko Hemija obuhvataju sredstva za čišćenje, pranje i dezinfekciju prostora, opreme, ruku, podnih i zidih površina, slivnika, cevi.

sredstva_za_ciscenje_i_dezinfekciju._za_konditorsku_industriju

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju za proizvodnju pića

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju Eko Hemije našla su široku primenu i u proizvodnji alkoholnih i bezalkoholnih pića, pivarama, destilerijama, sokarama, vinarijama.


Sredstva za čišćenje i dezinfekciju za ugostiteljstvo

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju Eko Hemije mogu se primeniti za čišćenje, pranje, odmašćivanje i dezinfekciju za ugostiteljstvo, hotelijerstvo, sportske i rehabilitacione centre, bolnice i zdravstvene centre.

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju farmi

Eko Hemija doo nudi široku paletu sredstava za čišćenje i dezinfekciju farmi, samih objekta, čitave površine, dezobarijere, hranilica, prasilišta, unutrašnjost prevoznih sredstava, a imaju mogućnost miješanja sa krečom prilikom farbanja, pijaće vode za životinje, dezinfekcija boksova, kao i kupanje mladih teladi, dezinfekciju vimena prije i poslije muže, skidanje naslaga kamenca u cijevima kod tova pilića, razgradnju organskih materija, otpadnih voda i farmi. 

sredstva_za_ciscenje_i_dezinfekciju._farmi


Dodatak stočoj hrani

Pored sredstava za čišćenje i dezinfekciju farmi Eko Hemija nudi biološki kompleks koji se koristi kao efikasan dodatak stočnoj hrani, premiksima ili se može dodavati direktno u hranu za stoku. Dodatak stočoj hrani Digestas skraćuje vreme tova do željene težine kod tovnih životinja, poboljšava nosivost i kvalitet jaja kod koka nosilja i povećava proizvodnju mlijeka kod muznih krava.

degestase_dodatak_stocnoj_hrani

 

Mikrobiološka sredstva za ratarstvo

Eko Hemija doo nudi mikrobiološka sredstva za ratarstvo: germicid koji se koristi u poljoprivrednoj proizvodnji u prevenciji,  nematoda, baktericid, tečni koncentrat na bazi joda  za dezinfekciju koji je pogodan i za proizvodnju organske hrane i mikrobiološki kompleks koji predsatavlja mješavinu prirodnih nepatogenih mikroorganizama i gljivica koji se koriste u poljoprivredi.   

baktericid_vestal_pvp   

 • Environ 350 n - preventivno sredstvo za nematode
 • Vestal PVP 179 - baktericid pogodan za organsku hranu
 • Bioaktiv - mikrobiološki kompleks

 

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju ribnjaka

U svom prodajnom programu Eko Hemija nudi i sredstva za čišćenje i održavnje ribnjaka.

 • Perisirćetna kiselina 15%
 • Tosil Cloramide - sredstvo za dezinfekciju
 • Kvartalni amonijum soli Sol. 50%
 • Cloro Foam - penasti odmašćivač