Mljekara Dule
Mljekara Dule

JASVEL DOO

JASVEL DOO
4.36 zvezdica od 14 glasova

Kontakt

Sredstva za dezinfekciju i pranje 

Preduzeće Jasvel doo je osnovano u Beogradu 1992. godine kao jedan od prvih domaćih proizvođača sredstava za dezinfekciju.

Sredstva za dezinfekciju i pranje proizvođača Jasvel imaju široku primenu u zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, vrtićima, školama i sportskim dvoranama, teretanama i frizerskim salonima, sredstvima javnog prevoza, u stočarstvu, ribarstvu, mlekarstvu, mesnoj, prehrambenoj i industriji pića, hotelima, restoranima i svim subjektima koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka-HACCP.

 

Asepssol 5%

Asepssol 5% je biorazgradivo, koncentrovano sredstvo za dezinfekciju i pranje radnih, zidnih, podnih površina, predmeta, ruku, nečistog rublja sa produženim efektom što ga čini jednim od najčešće korišćenih sredstava za dezinfekciju i pranje, naročito prostorija i predmeta koji zahtevaju viši nivo higijene.

asepssol_5_posto

Deluje na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice, kao i na pojedine tipove virusa: viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva new castle bolest živine.

 

Asepssol 1%

Asepssol 1% je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme.

asepssol_1_posto

Ovaj baktericid, virucid i fungicid ima široku primenu u bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama.

 

Asepsol Aerosol

Asepsol Aerosol je sredstvo za dezinfekciju i dezodoraciju vazduha u zatvorenim prostorijama, kao i za dezinfekciju površina i klima uređaja.

asepssol_aerosol

Svojim baktericidnim i virucidnim dejstvom efikasno uništava patogene mikroorganizme i mirise u vazduhu i na površinama.


Sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola

Sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola su gotovi radni rastvori za dezinfekciju predmeta, površina i pribora, kao i za brzu dezinfekciju ruku.

 

Deziall F

Baktericid, fungicid, virucid i tuberkulocid Deziall F je gotov radni rastvor za dezinfekciju predmeta, površina i pribora.

deziall_f

Baktericidni i fungicidni efekat Deziall F ispoljava za 2 minuta dok Mycobacteriu tuberculosis uništava za 60 sekundi.

 

Deziall

Baktericid, fungicid, virucid i tuberkulucid Deziall je tečno dezinfekciono sredstvo koje zahvaljujući etil alkoholu obezbeđuje brzu dezinfekciju kože, a hlorheksidin diglukonat stvara antimikrobni film, koji obezbeđuje zaštitu od kontaminacije do narednih 6 sati.

deziol

Mycobacteriu tuberculosis uništava za 60 sekundi.

 

Alkosept

Alkosept je tečno dezinfekciono sredstvo koje deluje izuzetno brzo na gram pozitivne i gram negativne bakterije, uključujući i bacile TBC, gljivice i lipofilne viruse, uključujući Herpes Simpleks, HBV i HIV.

alcosept

U prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu Alkosept se nerazblažen koristi za higijensku dezinfekciju ruku.

 

Tečni sapun sa dezinficijensom

Tečni sapun sa dezinficijensom namenjen je za higijensko i hirurško pranje ruku, a pogodan je i za pranje kože pri kupanju.

tecni_sapun_sa_dezinficijensom

Baktericidan je, virucidan i fungicidan.

 

Hlorni granulat

Hlorni granulat rastvoren u vodi je namenjen za dezinfekciju bez ispiranja površina, predmeta, sanitarnih čvorova, opreme, posuđa i uređaja koji nisu osetljivi na korozivno dejstvo hlora.

hlorni_granulat

Pokazuje snažno dezinfekciono delovanje na bakterije, uključujući i uzročnike tuberkuloze, gljivice, alge, protozoe, viruse, uključujući HAV, HBV, HIV.

 

Sredstva za održavanje higijene

Preduzeće Jasvel doo proizvodi sredstva za održavanje higijene koja se koriste u zdravstvenim ustanovama, javnim ustanovama, hotelijerstvu, ugostiteljstvu i domaćinstvu.

 

Podo Sept

Koncentrovani univerzalni antibakterijski deteržent Podo Sept je sredstvo za pranje i čišćenje podnih površina i pločica sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na patogene mikroorganizme:

  • Staphylococcus aereus
  • Salmonella Tiphymurium
  • Candida albicans
  • Esherichia coli
  • Shigella Flexneri 2a
  • Proteus mirabilis
  • Enterococcus faecalis

podosept

 

Sani Sept

Sani Sept je antibakterijsko i ekološko sredstvo bez sone kiseline za pranje sanitarija i uklanjanje kamenca i nečistoće sa površina sanitarija.

sani_sept

 

Tečni deterdžent za pranje posuđa

Tečni deterdžent za ručno pranje posuđa Kolibri ima izuzetnu snagu pranja, a pri tome ne iritira i štiti kožu ruku.

kolibri-grande

Mapa