Mljekara Dule
Mljekara Dule

JASVEL DOO

JASVEL DOO
4.47 zvezdica od 17 glasova

Kontakt

jasvel-proizvodi2020.jpg

 

Preduzeće JASVEL d.o.o je osnovano u Beogradu 1992. godine kao jedan od prvih domaćih proizvođača deyinfekcionih sredstava. Od tada preduzeće raste i razvija se uz razumevanje želja i potreba brojnih potrošača. Pored sredstava za dezinfekciju, Jasvel proizvodi i sredstva za održavanje higijene, kao i sredstva za tretman vode u bazenima i fontanama.

 

 

Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001 impelementiran je 2006.godine i održava se i funkcioniše kao opredeljenost menadžmenta preduzeća za širenje svesti o značaju uređenja procesa.

 

Dezinfekciona sredstva

sredstva-za-dezinfekciju-jasvel-2.png

Dezinfekciona sredstva proizvođača Jasvel imaju široku primenu u zdravstvu, veterini, javnoj higijeni, vrtićima, školama i sportskim dvoranama, teretanama i frizerskim salonima, sredstvima javnog prevoza, u stočarstvu, ribarstvu, mlekarstvu, mesnoj, prehrambenoj i industriji pića, hotelima, restoranima i svim subjektima koji su obavezni da primenjuju Pravilnik o uslovima higijene hrane, dobre higijenske prakse i primenu postupaka koji se zasnivaju na principima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka-HACCP. 

U dezinfekciona sredstva koja porizvodi Jasvel doo spadaju:

 

Asepssol 5%

Asepssol 5% je biorazgradivo, koncentrovano sredstvo za dezinfekciju i pranje radnih, zidnih, podnih površina, predmeta, ruku, nečistog rublja sa produženim efektom što ga čini jednim od najčešće korišćenih sredstava za dezinfekciju i pranje, naročito prostorija i predmeta koji zahtevaju viši nivo higijene.

asepsol.PNG

Deluje na gram pozitivne i gram negativne bakterije, gljivice, kao i na pojedine tipove virusa: viruse influence, herpesa simpleksa, virusa koji izaziva new castle bolest živine.

 

Asepssol 1%

Asepssol 1% je gotov radni rastvor za dezinfekciju i pranje podova, radnih površina, predmeta i opreme.

asepsol-1.PNG

Ovaj baktericid, virucid i fungicid ima široku primenu u bolnicama, domovima zdravlja, veterinarskim ustanovama, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, frizerskim salonima, teretanama.

 

Asepsol Aerosol

Asepsol Aerosol je sredstvo za dezinfekciju i dezodoraciju vazduha u zatvorenim prostorijama, kao i za dezinfekciju površina i klima uređaja.

asepsol-aerosol.PNG

Svojim baktericidnim i virucidnim dejstvom efikasno uništava patogene mikroorganizme i mirise u vazduhu i na površinama.

 

Hlorni granulat

Hlorni granulat rastvoren u vodi je namenjen za dezinfekciju bez ispiranja površina, predmeta, sanitarnih čvorova, opreme, posuđa i uređaja koji nisu osetljivi na korozivno dejstvo hlora.

hlorni-granulat.PNG

Pokazuje snažno dezinfekciono delovanje na bakterije, uključujući i uzročnike tuberkuloze, gljivice, alge, protozoe, viruse, uključujući HAV, HBV, HIV.


Sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola

Sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola su gotovi radni rastvori za dezinfekciju predmeta, površina i pribora, kao i za brzu dezinfekciju ruku. 

U sredstva za dezinfekciju na bazi alkohola, koje proizvodi Jasvel spadaju:

 

Deziall F

Baktericid, fungicid, virucid i tuberkulocid Deziall F je gotov radni rastvor za dezinfekciju predmeta, površina i pribora.

dezioll-f.PNG

Baktericidni i fungicidni efekat Deziall F ispoljava za 2 minuta dok Mycobacteriu tuberculosis uništava za 60 sekundi.

 

Deziall

Baktericid, fungicid, virucid i tuberkulucid Deziall je tečno dezinfekciono sredstvo koje zahvaljujući etil alkoholu obezbeđuje brzu dezinfekciju kože, a hlorheksidin diglukonat stvara antimikrobni film, koji obezbeđuje zaštitu od kontaminacije do narednih 6 sati.

deziol.PNG

Mycobacteriu tuberculosis uništava za 60 sekundi.

 

Alkosept

Alkosept je tečno dezinfekciono sredstvo koje deluje izuzetno brzo na gram pozitivne i gram negativne bakterije, uključujući i bacile TBC, gljivice i lipofilne viruse, uključujući Herpes Simpleks, HBV i HIV.

alkosept.PNG

U prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu Alkosept se nerazblažen koristi za higijensku dezinfekciju ruku.

 

Tečni sapuni za dezinfekciju

tecni-sapuni-jasvel.png

U širokom asortimanu proizvoda preduzeća Jasvel doo su i tečni sapuni za dezinfekciju, koji se koriste za higijensko, ali i hirurško pranje ruku. 

U ponudi su:

  • Tečni sapun sa dezinficijensom
  • Tečni sapun - pena
  • Tečni krem sapun za glicerinom

 

Tečni sapun sa dezinficijensom

Tečni sapun sa dezinficijensom namenjen je za higijensko i hirurško pranje ruku, a pogodan je i za pranje kože pri kupanju.

tecni-sapun.PNG

Baktericidan je, virucidan i fungicidan.

 

Tečni sapun - pena

tecni-sapun-pena.PNG

Jasvel doo proizvodi tečni sapun - pena, koji je namenjen je za svakodnevno i često pranje ruku. Ovaj izuzetno ekonomičan penasti tečni sapun sipa se u zidne dozatore.

Način upotrebe:1 litar tecnog sapuna - pene je dovoljan za 1500 doza.

 

Tečni krem sapun sa glicerinom

krem-sapun.PNG

Jasvel doo proizvodi tečni krem sapun sa glicerinom, koji je namenjen za higijensko pranje ruku u zdavstvenim, javnim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama, ugostiteljstvu i hotelijerstvu i domaćinstvima gde se zahteva viši nivo higijene ruku, sa obzirom na činjenicu da su kontaminirane ruke najčešći prenosioci raznih oboljenja.

 

Sredstva za održavanje higijene

sredstva-za-odrzavanje-higijene-jasvel.png

Preduzeće Jasvel doo proizvodi sredstva za održavanje higijene koja se koriste u zdravstvenim ustanovama, javnim ustanovama, hotelijerstvu, ugostiteljstvu i domaćinstvu.

U ponudi su:

 

Podo Sept

podosept.PNG

Koncentrovani univerzalni antibakterijski deteržent Podo Sept je sredstvo za pranje i čišćenje podnih površina i pločica sa pojačanim dejstvom odmašćivanja i delovanja na patogene mikroorganizme:

  • Staphylococcus aereus
  • Salmonella Tiphymurium
  • Candida albicans
  • Esherichia coli
  • Shigella Flexneri 2a
  • Proteus mirabilis
  • Enterococcus faecalis

 

 

Sani Sept

sani-sept.PNG

Sani Sept je antibakterijsko i ekološko sredstvo bez sone kiseline za pranje sanitarija i uklanjanje kamenca i nečistoće sa površina sanitarija.

 

 

Staklo čistač

staklocistac.PNG

Jasvel doo proizvodi i sredstvo za pranje stakla Staklo čistač. Ovo ekološko sredstvo za pranje staklenih površina na prozorima i drugim predmetima čisti i daje staklima kristalan sjaj. Kombinacija etanola i izopropil alkohola povećava efikasnost proizvoda i sprečava privlačenje sitnih čestica prašine zbog svog izraženog anti-statičkog delovanja.

 

Tečni deterdžent za pranje posuđa

colibri-grande.PNG

Tečni deterdžent za ručno pranje posuđa Kolibri ima izuzetnu snagu pranja, a pri tome ne iritira i štiti kožu ruku.

 

 

Čistuljko

cistuljko.PNG

Sredstvo za pranje pločica i podova Čistuljko je tečno sredstvo za pranje i čišćenje svih površina koje zahtevaju čestu primenu. Čisti, odmašćuje i ostavlja prijatan miris nakon primene.

Sredstvo za pranje pločica i podova Čistuljko je idealan za pranje pločica, podova i većih površina u zdravstvu, javnim ustanovama i domaćinstvu za svakodnevnu primenu.

 

Anti Kamenac

anti-kamenac.PNG

Sredstvo za skidanje kamenca Anti Kamenac je tečno sredstvo sa raspršivačem prijatnog mirisa, koje ne sadrži sonu kiselinu i ne oštećuje tretirane površine. Skida kamenac i štiti sanitarije i ostale površine i predmete u domaćinstvu koji su podložni sakupljanju i taloženju kamenca. 

Sredstvo za skidanje kamenca Anti Kamenac se koristi u prehrambenoj industriji, domaćinstvima, restoranima, mesarama, javnim ustanovama i drugim objektima koji imaju problem sa nastankom i taloženjem kamenca.


WC Sanitar

sanitar.PNG

Sredstvo za pranje sanitarija WC Sanitar je tečno sredstvo prijatnog mirisa, bez prisustva sone kiseline, koje štiti, čisti i održava sanitarije.

Sredstvo za pranje sanitarija WC Sanitar efikasno čisti, dezodoriše i otklanja kamenac, nečistoće i naslage sa zidova i rubova WC – šolje, kao i sa keramičkih površina. Idealan za primenu u domaćinstvu, javnim ustanovama, školskim i predškolskim ustanovama i svim drugim objektima.

 

Odmašćivač Tako Lako

odmascivac.PNG

Odmašćivač Tako Lako je tečno sredstvo za odmašćivanje, koje efikasno čisti rerne, ringle, šerpe, aspirator, roštilje, kao i sve ostale površine na kojima se taloži i sakuplja masnoća.

 

Screen Cleaner

screen.PNG

Jasvel doo proizvodi Screen Cleaner, sredstvo za čišćenje nećistoća sa plastičnih i ostalih površina na kompjuterima, kao i za čišćenje ekrana kompjutera, televizora, monitora, kamera i svih drugih staklenih površina.

Ovo sredstvo za čišćenje odstranjuje nečistoće, prašinu i masnoće bez ostavljanja tragova, a antistatička formula sprečava stvaranje statičkog elektriciteta i smanjuje taloženje prašine.

Screen Cleaner je pogodan za tretiranje svih staklenih površina, kamera, foto aparata i ogledala.