Mljekara Dule
Mljekara Dule

MONTEFISH DOO

MONTEFISH DOO
4.5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

  • Adresa:
    Trg magnolije
    85320 Tivat
    Crna Gora
  • Telefon: +382 32 670 251
  • Fax: +382 32 670 252

Morski plodovi, školjke, sveža i smrznuta riba

Kompanija „MontefishD.O.O. je osnovana 2001. godine u Tivtu. Naši počeci su bili isključivo vezani za ulov ribe, da bi kasnije kako se firma razvijala, proširivali svoje djelatnosti. Usledio je uvoz, pakovanje, distribucija ribe i plodova mora. Svojim kontinuiranim radom, stvaralačkom radoznalošću, stručnim znanjem i petnaestogodišnjim iskustvom smo na tržištu Crne Gore kao firma sa ozbiljnim poslovnim aktivnostima u oblasti proizvodnje i trgovine svježom i zamrznutom ribom na veliko i malo.

Karakteriše nas efikasna, brza i kvalitetna usluga, što potvrđuje haccp sertifikat(2010). Dobitnici smo brojnih nagrada na sajmovima ishrane. Stalna želja za usvajanjem novih znanja, neprekidno ulaganje u ljudske resurse i materijalna sredstva vodi nas ka postizanju zacrtanih ciljeva a to je da postanemo vodeća firma u Crnoj Gori u oblasti trgovine svježom i zamrznutom ribom na veliko i malo.

Lokacija našeg uzgajališta nalazi se na Verigama, najčistijem dijelu Boke Kotorske. Čista morska voda je osnovni uslov za kvalitetan uzgoj ribe i školjki. Vrhunski kvalitet proizvoda je naš imperativ.

Montefish doo Tivat Ribnjak u Verigama

 

Montefish doo Tivat sveža riba, morski plodovi, školjke

Montefish doo Tivat sveža riba, morski plodovi, školjke

Montefish doo Tivat odresci lososa, dimljeni filet lososa, hladno dimljeni filet lososa, tuna fileti

Montefish doo Tivat gambor black tiger, vannamei rakovi, škampi

Montefish doo Tivat očišćeni rakovi, plodovi mora rinfuzno, mušlja-dagnja očišćena, školjke kapesantefilet lososa sa kožom

Mapa