Mljekara Dule
Mljekara Dule

PODRUM WINE ART

PODRUM WINE ART
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Uvoz i distribucija vina

Wine Art je osnovan 27.09.2007 godine u Beogradu. Glavna delatnost je uvoz i distribucija vina. Cilj je da pokrijemo asortiman sa najkvalitetnijim vinima iz glavnih vinskih regija u svetu i iz Srbije.

Naš portfolio sačinjavaju 4 vinarije iz Italije, 2 vinarije iz Australije i 1 vinarija iz Srbije. Firma WineArt je zvanični distributer vina u Srbiji, od svih 7 navedenih vinarija. Wine Art nudi domaćem tržištu preko 30 različitih etiketa vina. I mi ne stajemo tu, naša potraga za dobrim vinima se nastavlja…

Podrum Wine Art Beograd vinarija

Podrum Wineart je lociran u samom srcu Beograda, na uglu Višnjićeve i Jevremove ulice. Ovaj lokal pleni svojom lepotom i predstavlja autentičan spoj modernog i rustičnog,a sve u cilju što prijatnijeg i kvalitetnijeg uživanja u vinima iz celoga sveta.

U sklopu Podruma, nalaze se wine shop i wine bar, sa identičnom ponudom vina ali sa različitim cenama i iznenađenjima. Nudimo vam intrigantan izbor od preko 160 različitih etiketa vina, iz regiona i ostatka sveta, po konkurentnim cenama.

Podrum Wine Art Beograd vinarija, uvoz i distribucija vina iz Srbije i glavnih vinskih regija u svetu

Sačekaće vas edukovano i ljubazno osoblje, koje će vam ponuditi mogućnost da probate preko 50 različitih vina, pre nego se odlučite koje da kupite ili poručite.Ukoliko i posle probe imate nedoumice, naš sommelier je tu da vas posavetuje.

Podrum Wineart radi 7 dana u nedelji za vas. Ukoliko kupujete vino za kućne proslave, postoji mogućnost dostave na željenu adresu ( preko 12 boca ). Ako vino želite da poklonite, može biti upakovano u elegantne kese, poklon pakovanja, hand-made drvene kutije ili sanduke za vina. Pružamo vam mogućnost plaćanja gotovinom, karticom ili preko računa firme.


Podrum Wine Art Beograd vinarija, uvoz i distribucija vina iz Srbije i glavnih vinskih regija u svetu


Ako želite da provedete sjajno veče sa prijateljima kod nas, savetujemo vam da nas kontaktirate na broj telefona +381 11 2625 237 i napravite svoju rezervaciju.

Wine bar će vas prijatno iznenaditi sa odličnom selekcijom raznih delikatesa koji se slažu sa vinima iz naše vinske karte. Podrum Wineart – vinska oaza u centru grada !

Smak Trio Doo Podrum Wine Art Beograd vinarija, prodaja vina

Posetite nas, probajte, posavetujte se i napravite najbolji vinski izbor ! Očekujemo vas !

Smak Trio Doo Podrum Wine Art Beograd vinarija, prodaja vina

Mapa