Mljekara Dule
Mljekara Dule

REVIN DOO

REVIN DOO
4.75 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

revin-doo

 

 

Sada već davne 1994. godine porodica Šikanić je ušla u svet vina i formirala preduzeće Revin. Počeli su kao trgovci vinom, da bi danas izrasli u jednog od vodećih snabdevača proizvođača vina. Jedan po jedan, osvajani su segmenti opreme, pomoćnih sredstava i potrošnog materijala. 

 

U ovom trenutku Revin, zahvaljujući svojim rezultatima i stečenom renomeu, zastupa i distribuira neka od najznačajnijih imena u svetu vina. Distribucija vina se odvija kroz veleprodaju, kao i kroz maloprodajni objekat. Poslednjih nekoliko godina aktivnost Revina se ne svodi samo na trgovinu, već se ponuda proširila i na uslugu u pogledu saveta proizvodnji vina, pa tako veliki broj manjih i većih proizvođača može u Revinu dobiti mnoštvo potrebnih informacija i preporuka. 

Takođe, u Revinovoj laboratoriji Vam mogu pružiti usluge osnovnih analiza vina. Sa sve brojnijim saradnicima i partnerima Revin daje i usluge u projektovanju vinarija sa kompletnom tehničko-tehnološkom podrškom. Revinova vizija u razvoju vinske industrije u Srbiji podrazumeva i pomoć u izboru adekvatne opreme i svih sredstava za proizvodnju vina, sve vrste savetovanja, kako iskusnim proizvođačima vina kroz sagledavanje savremenih novina u ovom polju, tako i početnicima i hobistima. 

Želja nam je da putem ove internet prezentacije dobijete što više informacija o našem asortimanu kao i mnoštvo korisnih saveta koji će Vam pomoći u proizvodnji što boljeg vina.

Živeli i dobro došli!

 

Mapa