Mljekara Dule
Mljekara Dule

VITASTIL DOO ERDEVIK

VITASTIL DOO ERDEVIK
5 zvezdica od 4 glasova

Kontakt

 • Adresa:
  Karađorđeva 38
  Erdevik
  22230 Šid
  Srbija
 • Telefon: +381 64 193 13 89
 • Telefon: +381 22 752 365

Hladno ceđeno ulje i pašteta od proteinskog jezgra suncokreta

Vitastil doo ulje

Vitastil je privatna firma, osnovana 2004. godine u Erdeviku. Iskustvo u poslovima proizvodnje proizvoda od suncokreta datira iz 1992. godine. Od svog nastanka firma Vitastil se bavi preradom suncokretovog jezgra, da bi vremenom modernizovala svoje pogone i započela proizvodnju gurmanskog hladnog ceđenog ulja od suncokreta, odnosno svog najnovijeg proizvoda suncokretove paštete.

Proizvodi kompanije Vitastil se mogu naći kako na teritoriji Vojvodine, tako i na teritoriji cele Srbije u svim bolje snabdevenim veleprodajama i prodavnica zdrave hrane.

Kako bismo se na adekvatan način brinuli o Vašem zdravlju, naša obaveza je da neprestalno unapređujemo proces proizvodnje i uz Vaše poverenje zajednički savladamo zahteve vremena. Uz poštovanje propisa Evropske unije o proizvodnji, skladištenju i pakovanju hrane, usaglasili smo poslovanje sa zahtevanim standardima u našoj delatnosti.

Zadovoljstvo naših kupaca i partnera predstavlja temelje na kojima gradimo naše poslovanje, baš kao i dobra atmosfera unutar same kompanije. Visoka motivacija zaposlenih i opredeljenje za proizvodnju visoko kvalitetnih i zdravih proizvoda izgrađuju imidž kompanije.

Naša vizija je da kvalitetom svojih proizvoda povećamo naš udeo na tržištu i jednog dana da postanemo lideri datog tržišta. Zadovoljavanje potrošačevih zahteva i nega odnosa sa kupcima predstavljaju neizostavne zadatke kompanije.

Vitastil doo Hladno ceđeno ulje od suncokreta

PROIZVODI

 • Jezgro suncokreta
 • Hladno ceđeno gurmansko ulje Vitastil
 • Pašteta od proteinskog jezgra suncokreta
 • Ulje konoplje

 

JEZGRO SUNCOKTRETA

Vitastil Vam nudi visokokvalitetno jezgro suncokreta pogodno za korišćenje u prehrambenoj i konditorskoj industiji. Potpuno oljušteno, neoštećeno jezgro prečišćenog Vitastil suncokreta je lako prepoznatljivo na tržištu.

Vtastil doo jezgro suncokreta

HLADNO CEĐENO ULJE

Hladno ceđeno gurmansko ulje Vitastil se dobija od brižljivo čuvanog, osušenog i očišćenog suncokreta, potpuno prirodnom putem, tj. presovanjem semena na pužnoj presi i naknadnom filtracijom izdvojenog ulja.

Vitastil hladno ceđeno ulje

BILJNA PAŠTETA OD SUNCOKRETA

Pašteta od proteinskog jezgra suncokreta je jedinstveni proizvod koji do sada nije postojao na našem tržistu u takvom obliku i nutritivnom sastavu.

 

Vitastil doo Erdevik Biljna pašteta od suncokreta

Mapa