Mljekara Dule
Mljekara Dule

LOGO DOO

LOGO DOO
5 zvezdica od 2 glasova

Kontakt

logo-naslovna.jpg

 

LOGO je kompanija koja svoj rad zasniva na inovativnosti, pouzdanosti i posvećenosti klijentima. Zahvaljujući tome i iskustvu dužem od 30 godina, kreiramo najsavremenija integrisana E2E (end-to-end) rešenja iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Naš tim čini više od 200 ljudi koji znanjem, inovativnošću i iskustvom teži da svojim klijentima pruži vrhunsku uslugu.

 

LOGO nekada

Osnovani smo 1990. godine kao kompanija za održavanje i prodaju telekomunikacione opreme, a uz volju za napretkom i istrajnost došli smo do toga da prednjačimo u ponudi široke palete proizvoda i usluga, ne samo u domenu telekomunikacija, već i sistema slabe struje i elektroenergetike. Od samih početaka cilj nam je da unapređenjem znanja i resursa proširimo naš portfolio i time postanemo jedan od vodećih sistem integratora.


U prvoj deceniji postojanja bavili smo se telekomunikacionim tehnologijama, pre svega telefonskim centralama, a kasnije, prelaskom na IP tehnologije, počeli smo da širimo svoju ponudu u kompletnom domenu IKT tehnologija. Sve veća zastupljenost optike u telekomunikacionim sistemima podstakla nas je da 2003. godine, prvi u Srbiji, pokrenemo pogon za asemblažu optičkih patch, pigtail i multifiber kablova. Ovo nas je izdvojilo kao lidera u oblastima optike i telekomunikacija kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu. Paralelno s tim, proširivali smo i ponudu u oblasti sistema tehničke zaštite, pokrivajući napredne tehnologije i rešenja u domenima video-nadzora, kontrole pristupa, protivprovalnih sistema i dojave požara.


Krajem 2019. liderska pozicija koju imamo na tržištu sistema slabe struje, telekomunikacija i data centara nije izazvala stagnaciju, naprotiv. Proširili smo i zaokružili svoju ponudu u domenu jake struje, uvrstivši u svoj tim stručnjake i inženjere za elektroenergetiku. U potpunosti smo spremni da izađemo u susret svakom zahtevu iz domena telekomunikacija i elektroinstalacija, čime demonstriramo dubinu i širinu naših rešenja i portfolija. Sagledamo i analiziramo potrebe svojih korisnika i nudimo im E2E rešenja koja pokrivaju svaki aspekt realizacije projekta, od samog projektovanja i konsultacija do implementacije i puštanja sistema u rad, kao i obuke za korišćenje ugrađenih sistema, zaključno sa održavanjem sistema – jer ključ dobrih rešenja jeste u pravilnoj i kvalitetnoj eksploataciji i upotrebi istih.

 

konketori-zeleni-logo.jpg

 

LOGO danas

Od početka našeg poslovanja znali smo da je važno pratiti razvoj tehnologije, koja se svakodnevno menja i doprinosi značajnom povećanju izazova na tržištu. Konstantna radoznalost i interesovanje koje imamo za tehnološkim inovacijama, proširuje obim našeg poslovanja i omogućava nam da rešavamo novonastale prepreke. Ovaj pristup nam uz požrtvovan rad, detaljnu analizu i dizajn, pomaže da kreiramo optimalna rešenja po meri svakog klijenta.
Danas ponosno možemo da kažemo da naš tim broji više od 200 zaposlenih, s više od 110 inženjera i tehničkih lica koja iza sebe imaju ogromno iskustvo u raznovrsnim tipovima projekata. Među najpoznatijima su i oni od nacionalnog značaja kao što su digitalizacija školskog i zdravstvenog sistema, rad na unapređenju, povezivanju i izgradnji raznih segmenata kritične infrastrukture u zemlji. Dodatno možemo se pohvaliti da se više od deceniju bavimo izgradnjom optičkih mreža za potrebe velikih telekomunikacionih operatera.


 

LOGO ubuduće

Glavnu potvrdu našeg kvaliteta čine upravo naši klijenti, s kojima uspešno održavamo saradnju, iznova im pružajući rešenja i usluge visokog kvaliteta i nivoa pouzdanosti. U februaru 2020. postali smo član GetSwift grupe, što će nam u budućnosti pomoći da prerastemo iz regionalnog u evropskog lidera u našem domenu poslovanja.

Naša vizija je da gradimo povezanu, pametnu i sigurnu budućnost! Uvereni da mislimo inovativno, naša misija je da težimo da rešenjima koja kreiramo damo smisao savremenim tehnologijama i da ih približimo čoveku, izlazeći u susret kompleksnim zahtevima naših klijenata. Ponosni na naše znanje, kvalitet i iskustvo, projektujemo, implementiramo i povezujemo komunikacioni, sigurnosni i energetski potencijal naših klijenata i društva.

 

auto-crveni-logo.jpg

 

LOGO poseduje sve potrebne sertifikate i standarde


Kako je kvalitet naš imperativ, kompanija LOGO d.o.o. poseduje Sertifikate za 

 • Sisteme menadžmenta, sistem upravljanja kvalitetom prema standardu SRPS ISO9001:2015, dodeljen od strane institucije TUV SUD Management Service GmbH. 
 • Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO 14001:2015, 
 • Sistem menadžmenta bezbednošću informacija usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 27001:2014, kao i 
 • Sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu usaglašen sa zahtevima standarda SRPS ISO 45001:2018
   

Pored toga LOGO d.o.o. poseduje i licence prema Zakonu o privatnom obezbeđenju:

 • Licence za sisteme tehničke zaštite izdate od MUP-a (LT1, LT2, LT3), 
 • Licence za obavljanje poslova projektovanja i izvođenje posebnih sistema i mere zaštite od požara
 • Licence za projektovanje Minsitarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - Izrada projekata objekata elektronskih komunikacija – mreža, sistema ili sredstava (P111E3, P112E5,  P150E3 i P151E3 licenca)
 • Licence za izvođenje radova Minsitarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
 • Izvođenje radova na objektima elektronskih komunikacija – mreža, sistema ili sredstava (I112E5, I112E5, I150E3 i I151E3 licenca)
 • Izvođenje radova na telekomunikacionim mrežama i sistemima (I111E3, I141E3, I144E3 licenca)
   

Tehnička podrška kompanije LOGO podrazumeva:

 • Instalaciju i održavanje opreme u garantnom i vangarantnom roku
 • Edukaciju partnera i korisnika

 

Mapa