Mljekara Dule
Mljekara Dule

INSTRUMENTI MB DOO

INSTRUMENTI MB DOO
5 zvezdica od 1 glasova

Kontakt

Instrumenti MB d.o.o. se bavi veleprodajom, održavanjem i servisom laboratorijske i merne opreme i potrošnim materijalom renomiranih svetskih proizvođača. Naš cilj je da obezbedimo visok nivo usluga i podršku našim korisnicima kroz dugogodišnju i uspešnu saradnju. 


Instrumenti MB d.o.o. zastupa jednu od vodecih firmi u proizvodnji mernih instrumenata ETI Ltd, posebno kad su u pitanju merenja temperature i vlage. Naši instrumenti odvajaju se od ostalih zbog svoje praktičnosti, preciznosti i dostupnosti svim kupcima. U ponudi imamo termometre za sve Vaše potrebe, raznolikih sondi, termohigrometri i pH metri za kontrolu proizvodnog procesa.


Instrumenti MB d.o.o. je Vaša najveca pomoć pri određivanju zahteva u HACCP standardu. Određivanje procedura/postupaka za praćenje CCP, postupci kojima se osigurava da CCP ostane u kritičnim granicama. Postupci nadzora mogu da zahtevaju instrumente i opremu za merenje ili drugi način ocene procesa u CCP. Praćenje kritičnih granica podrazumeva odgovore na pitanja šta, kako, koliko često i ko. Tu nastupamo mi sa našim instrumentim i konkretnim predlozima.

 

Tel: +381 11 4121 314
Fax: +381 11 3175 566
Mob: +381 62 492 778
        +381 60 4927 781 
        +381 60 4927 780

Web: www.instrumentimb.rs

E-mail: office@instrumentimb.rs

 

PRODAJNI PROGRAM: 

 

HACCP oprema za prehrambenu industrijuHACCP oprema za prehrambenu industrijuHACCP oprema za prehrambenu industriju

HACCP MERNA OPREMA: 

 

 

 

Mecmesin Engleska, Testo oprema za silu i moment:

 

Instrumenti MB doo Vam nudi visoko kvalitetna rešenja za sve Vaše aplikacije. Testiranje funkcije. Oprema za merenje sile i oprema za merenje momenta sa ili bez konekcije za računar, za manji ili veći broj uzoraka, za rad u laboratorijama ili u pogonu, kao i širok izbor mernih oprega i preciznosti. Ručni aparati za merenje sile i ručni aparati za merenje momenta, sa ili bez konekcije za računar, za većom ili manjom brzinom rada, kao i širok izbor mernih oprega i preciznosti. 

 

 

 

Servis, održavanje i etaloniranje

Instrumenti MB d.o.o. je formirao poseban sektor za pružanje stručnih i tehničkih usluga u oblasti merne i laboratorijske opreme kako za akreditovane i neakreditovane laboratorije, tako i za zdravstveno-medicinske ustanove.

 

Mapa